Trainz Railroad Simulator 2006 - Windows

Trainz Railroad Simulator 2006 - Windows

Referentie:

€ 12,50
€ 11,25 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
'Trainz Railroad Simulator 2006' is een simulatie game waarin treinen centraal staan. Variërend van het onderhoud, tot en met het vervoeren van goederen, mensen en het aanhouden van reistijden, alles ligt in jouw handen.

Een mengeling van historische, realistische en denkbeeldige treinroutes, samen met treinen die uniek zijn voor diverse landen (onder andere Australië, de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje) maken het spel uitermate geschikt voor het brede publiek. Op het internet kan je allemaal extra's downloaden in de vorm van 3000 locomotieven, waaronder Nederlandse en Belgische exemplaren. Daarnaast biedt de game herkenbare omgevingen waar jij jouw spoorweg carrière op kunt gaan zetten.

In 'Trainz Railroad Simulator 2006' is veel ruimte voor detail. De echte spoorwegliefhebber kan met deze game dan ook goed uit de voeten. Bijzonder gedetailleerde en complexere spoortrajecten halen het maximum uit de talrijke nieuwe voorzieningen die in dit spel zijn doorgevoerd. Zo is er veel meer activiteit op het scherm terug te vinden. Het laden en lossen van goederen, het vervoeren van passagiers, tegenwoordig is 'Trainz' meer dan alleen het rijden van een trein!
748 Items

Specificaties

EAN
9789045649481

16 andere producten in dezelfde categorie: