Bestelling | Levering Informatie Pagina

Afhalen
Afhalen in de winkel is mogelijk. Zie hiervoor onze openingstijden.

Bestellen
Alle producten op onze webshop kunt u per direct bestellen. U kunt veilig betalen met iDeal en wij zorgen ervoor dat het pakket veilig bij u terecht komt.

Levering
Uw bestelling wordt door POSTNL bezorgd. Bestelling wordt afgeleverd op het adres wat u heeft aangegeven tijdens de bestelling. Wanneer u op werkdagen voor 17:00 uur een bestelling plaatst gaat het pakket nog dezelfde dag op de post. Bestellingen die u na 17:00 uur plaatst gaat de volgende dag op de post.

- Bestellingen worden bezorgd via POSTNL. De Betrouwbare verzekerde verzending.

Betalen
In de winkel kunt u zowel contant betalen als pinnen.
In onze webshop kunt u veilig betalen met iDeal, Mastercard, Mistercash, Visa, Paypal, Afterpay, Sofortbanking en overschrijving.

Reserveren
Wanneer u een reservering wilt plaatsen neem dan gerust contact met ons op.  Wij kunnen een product 5 dagen op naam reserveren. U kunt dan aangeven wanneer u tijd heeft een om het product op te halen. Reserveren is eenvoudig en gratis. Voordeel hiervan is dat u het product kunt bekijken en professioneel advies van onze medewerkers kunt krijgen.

Bestelling laten bezorgen
Indien u ervoor kiest om een of meerdere producten te laten bezorgen, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Op deze manier kunnen wij in overleg met u een juiste tijdstip voor de levering afstemmen.