SimCity: Societies - Windows

SimCity: Societies - Windows

Referentie:

€ 15,99
€ 14,39 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
SimCity Societies is niet zomaar een opvolger van Sim City 4. De game is namelijk volledig aangepast om deze toegankelijker te maken voor nieuwe spelers. Zo is het nu mogelijk een stad te bouwen die je zelf het liefst ziet. Ben je een liefhebber van de Oosterse bouwstijl, dan is het mogelijk om kloosters en Japanse tuinen aan te leggen. Als je fan bent van pretparken, dan kun je bijvoorbeeld een reuzenrad, speculaashuizen, chocoladefabrieken en spookhuizen in je stad zetten.

Als er in een gebied teveel spookhuizen staan dan zal er een "sociale energie" van onveiligheid ontstaan onder je inwoners. Een veilige stad is een van de eisen waaraan je stad moet voldoen. Andere "sociale energieën" waarop je moet letten zijn creativiteit, welvaart, werkkracht, spiritualiteit en wijsheid. Elk van de 350 verschillende gebouwtypen die je kunt neerzetten heeft een aantal eisen waaraan je stad moet voldoen. Is je stad bijvoorbeeld niet creatief genoeg, dan zullen de werknemers in een gebouw dat creativiteit vereist gaan staken.

Door gebouwen neer te zetten en te koppelen en combineren kun je de juiste balans tussen de "sociale energieën" creëren. Dit is nodig, want net als eerdere SimCity-games draait ook deze om het bouwen van een goed lopende stad. Dit doe je door de inwoners tevreden te houden. Dankzij tevreden en hardwerkende inwoners groeit je stad en speel je weer nieuwe gebouwen vrij. De unieke stad die je uiteindelijk gebouwd hebt kun je online met vrienden delen.
748 Items

Specificaties

EAN
5030946058815

16 andere producten in dezelfde categorie: