Elder Scrolls IV - Oblivion Shivering Isles - Windows

Elder Scrolls IV - Oblivion Shivering Isles - Windows

Referentie:

€ 38,49
€ 34,64 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles is de officiële uitbreiding voor Oblivion (Game of the Year en RPG van het jaar). De speler wacht meer dan 30 uur aan nieuwe gameplay zodra hij/zij de ‘Realm of Sheogorath’ betreed, thuis van de Prince of Madness. Deze nieuwe wereld wordt toegevoegd aan de reeds bestaande wereld van Oblivion. De speler kan dus gewoon doorspelen met zijn bestaande character. Uiteraard kun je ook een nieuw personage maken om deze gloednieuwe content mee te spelen. Nieuwe monsters, wapens, uitrusting, ingredienten en talloze spannende quests wachten je op in de Shivering Isles!

- De add-on is gesplist in 2 werelden: Mania and Dementia en is compleet anders dan wat je ooit hebt gezien in de magnifieke wereld van Oblivion.
- Het gebied beslaat ongeveer 25% van de totale oppervlakte van Cyrodill (Oblivion)
- Vecht tegen de bewoners van de Shivering Isles, verschrikkelijke insecten, Flesh Atronachs, skeletal Shambles, amphibeous Grummites en nog veel meer!
- Vind en gebruik vette nieuwe wapens en uitrusting. Of laat nieuw voor je maken door de getalenteerde smeden die je vind in de talloze dorpjes. Verken een bizar landschape, vol immense kerkers en grotten.
- Ontrafel het mysterie van de continue ‘Circle of madness and destruction’ dat dreigt het land van de Shivering Isles te vernietigen. NB: xbox360 versie van Shivering Isles is enkel via Xbox LIve te downloaden.
748 Items

Specificaties

EAN
5026555052849

16 andere producten in dezelfde categorie: