Civilization 4 + Warlords & Beyond The Sword

Civilization 4 + Warlords & Beyond The Sword

Referentie:

€ 29,95
€ 26,96 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Dit spel bevat de game Civilization IV en de add-ons Warlords en Beyond the Sword.

Met meer dan 6 miljoen verkochte spellen is de Civilization-franchise de onbetwiste koning van de Turn Based Strategy games. Na lang wachten komt dan nu eindelijk het vierde deel. Civilization IV heeft nog altijd de bekende, verslavende gameplay, maar ditmaal wordt alles prachtig in 3D weergegeven en bevat talloze nieuwe features en online speelmodi.

Civilization IV: Warlords


Civilization IV: Warlords brengt een homage aan een aantal van de grootste militaire leiders uit de geschiedenis. Het spel bevat meer dan zes nieuwe scenarios, om zo spelers de kans te geven de geschiedenis te veranderen met behulp van de nieuwe, krachtige 'Warlord' eenheid. Deze Warlord is een nieuwe 'Great Person', die je verschillende tactische voordelen geeft. Hij kan bijvoorbeeld een aantal militaire eenheden in één klap genezen, een gebouw bouwen die alle nieuwe eenheden sterker maakt of hij kan een aantal eenheden ervaring meegeven. Er zijn verder een aantal unieke gebouwen en ook nog eens drie nieuwe wereldwonderen toegevoegd (waaronder de Chinese Muur). Per volk krijg je verder nog een aantal unieke eenheden en gebouwen.

Civilization IV: Beyond the Sword


Civilization IV: Beyond the Sword is de tweede uitbreiding op Civilization IV. Centraal in deze uitbreiding is de tijd na de uitvinding van het buskruit. Vandaar dus ook de naam 'Beyond the Sword'. De uitbreiding bevat 12 nieuwe scenario's, waarin je telkens flink aan de slag moet om het succesvol af te sluiten. Verder zijn er tien nieuwe volkeren, waaronder het Nederlandse volk. Zodoende zijn er ook tien nieuwe leiders, maar naast die tien nieuwe zijn er ook zes nieuwe leiders voor de reeds bestaande volken.

Ook zijn er veel nieuwe units toegevoegd, zijn er vijf nieuwe wereldwonderen en heb je veel meer mogelijkheden om diplomatische betrekkingen aan te gaan. Ook vernieuwd in de uitbreiding is de zogenaamde Advanced Start, waarbij je meteen in een latere periode aan de slag kunt gaan. Tot slot is de intelligentie van de tegenstander verbeterd.

Kenmerken:



  • Snellere gameplay - de gameplay is gestroomlijnd om de experience nog intenser te maken

  • Laagdrempeliger

  • het 'Easy to Use' menu zal vertrouwd voelen voor de RTS en RPG gamers, toch is het eenvoudig genoeg zodat beginners het makkelijk oppikken

  • Tech Tree - een flexibele 'Tech tree' zorgt er ditmaal voor dat spelers nog meer strategische keuzes kunnen maken om hun eigen, unieke beschaving te creeëren

  • Meer beschavingen, meer eenheden, meer van alles om je rijk op te bouwen

  • Multiplayer -LAN, Internet, PBEM, and Hotseat spelmodi. Kortom, de speler kan online zowel met cooperatieve als competitieve gameplay alle kanten op!

  • Godsdiensten - in deel IV zijn ze eindelijk toegevoegd en zorgen voor nog meer diepgang - Civ IV komt tot leven! Alles wordt real time in 3D weergegeven

  • Meer dan 70 prachtige ingame movies
748 Items

Specificaties

EAN
5026555053020

16 andere producten in dezelfde categorie: