Lost Planet - Extreme Condition Colonies Edition

Lost Planet - Extreme Condition Colonies Edition

Referentie:

€ 29,99
€ 26,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition is een uitgebreide versie van Lost Planet: Extreme Condition.De game speelt zich af op een ijskoude planeet vol sneeuw en ijs: E.D.N. III. De mens wilde deze planeet koloniseren, maar de inheemse Akrid, een insectachtig buitenaards ras, zag dat niet zo zitten. Aangezien de Akrid een stuk sterker zijn dan de mens, besloten de kolonisten de planeet te verlaten. Toen werd ontdekt dat de Akrid beschikken over een krachtige thermische energiebron, besloot de mens terug te vechten.

Dat terugvechten gebeurde met behulp van Vital Suits. Deze Vital Suits zijn een soort sterke robotpakken met zware wapens. Wayne, de hoofdrolspeler in Lost Planet is een Vital Suit-piloot. Samen met een groepje ‘sneeuwpiraten’ wil hij wraak op de Akrid. Zijn vader, ook een Vital Suit-piloot, is namelijk vermoord door één van grootste Akrid. Lost Planet draait voor een groot deel om de Vital Suits. Je zult dus niet alleen te voet ten strijde trekken tegen de Akrid, ook zul je regelmatig in deze robotpakken kruipen. Deze zijn er in allerlei verschillende typen; sommige kunnen bijzonder hoog springen en anderen kunnen bijvoorbeeld in een soort snelle sneeuwscooter veranderen.

Deze Colonies Edition bevat nieuwe content ten opzichte van het originele Lost Planet: Extreme Condition. De singleplayer-modus bevat bijvoorbeeld drie nieuwe modi: Score Attack, Trial Battle Mode en Off Limit Mode. In Score Attack heeft kun je punten verdienen door vijanden en vernietigbare voorwerpen op verschillende manieren te vernietigen. In Trial Battle Mode neem je het één voor één op tegen de eindbazen van de Lost Planet. In Off Limit Mode kun je losgaan met over-de-top wapens met oneindige munitie en kun je sneller bewegen.

De online modus bevat in deze nieuwe versie van Lost Planet cross-platform-multiplayer. Het is dus mogelijk om met de Xbox 360-versie tegen spelers van de PC-versie te spelen en andersom. Er zijn daarnaast zes nieuwe online modi: Akrid Hunter, VS Annihilator, CounterGrab, Point Snatcher, Akrid Egg Battle en Egg Bandit. In Akrid Hunter kun je als een Akrid spelen terwijl de tegenstander probeert je te stoppen. In VS Annihilator moet elk team proberen het Virtual Suit (een soort robotpak) van de tegenstander te vernietigen. In CounterGrab wint het team dat voor de langste periode een geactiveerde "data post" in het bezit heeft. In Point Snatcher moet je vijanden neerhalen en de meeste thermal energy points verzamelen. Akrid Egg Battle laat je de Akrid-eieren van de vijand stelen en deze naar je eigen basis brengen. In Egg Bandit moet je dit ook doen, alleen krijg je punten voor de tijd dat je de eieren in bezit hebt.

Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition bevat bovendien vier nieuwe multiplayer maps: Crossfire City, Area 921, Assault Space en Lost Arena. De game bevat ook enkele nieuwe personages. Zo zijn er twee vrouwelijke en twee robotpersonages toegevoegd, waarmee het totaal aantal personages op elf staat. Er zijn tevens vijf nieuwe personagemodellen om uit te kiezen. Met deze personages is het mogelijk om enkele nieuwe wapens te handhaven. De mensen beschikken nu over een Hand Gun, Revolver, Flame Launcher en Hand Cannon. Voor de VS zijn er de Pile Bunker, VS Rifle, Rocket Pod en Laser Lance.
748 Items

Specificaties

EAN
5055060970355

16 andere producten in dezelfde categorie: