Tracer Quinto - Speaker - Soundbar + Subwoofer - Zwart

Tracer Quinto - Speaker - Soundbar + Subwoofer - Zwart

Referentie:

€ 89,00
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Ontdek hoe geweldig je favoriete muziek kan klinken. Tracer Quinto is een geavanceerde set: soundbar + subwoofer die werkt in het 2.1-systeem. Een perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar hoge kwaliteit en geluidsvermogen.

• Bluetooth-verbinding en mini-jack van 3,5 mm.
• 11W RMS.
• Compacte afmetingen.
• Elegante uitstraling.

Bluetooth en mini-jack
Met de Bluetooth technologie maak je binnen enkele seconden verbinding met je soundbar. Vergeet de wirwar van kabels op uw bureau, nu wordt het stijlvol en elegant. De Soundbar + Subwoofer set is compatibel met apparaten die zijn uitgerust met een Bluetooth-module en een populaire mini-jack van 3,5 mm. U kunt vrij luisteren naar muziek van tablets, smartphones, mp3-spelers of laptops. Zowel de mini-jackconnector als de Bluetooth-moduleschakelaar bevinden zich aan de voorkant van de soundbar. De set beschikt ook over een MicroSD-kaartsleuf.
Voel de kracht van geluid
Met de Tracer Quinto Soundbar krijg je al bij het eerste gebruik een buitengewone ervaring. Door het grote formaat van de speaker geniet je van kristalhelder geluid met een sterke en zuivere bas uit een aparte, houten subwoofer. Dankzij de kracht van 11W RMS zullen uw favoriete series of shows nu een nieuwe aantrekkingskracht krijgen. De bandbreedte van 20 Hz-20 kHz maakt de geluiden van elk computerspel dynamisch.

Elegante uitstraling
Door de kleine afmetingen van de hele set past hij gemakkelijk op uw bureau onder het beeldscherm. De compacte behuizing, het stevige en stijlvolle gaas aan de voorkant van de soundbar en de verlichte volumepotentiometer bewijzen dat het een tot in detail doordacht apparaat is.

Afmetingen:
Subwoofer: 170 szer. * 190 gł. * 220 wys. mm
Soundbar: 470 szer. * 65 gł. * 70 wys. mm
7458 Items

Specificaties

EAN
5907512864005

16 andere producten in dezelfde categorie: