Klipsch C-308ASWi Subwoofer zwart

Klipsch C-308ASWi Subwoofer zwart

Referentie:

€ 1.499,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Gebruikmakend van een Cerametallic ™ actieve woofer met aan de voorzijde een hybride versterker van BASH en zijdelingse passieve radiatoren - de C-308ASWi kan de output en de lagefrequentie-uitbreiding optimaliseren terwijl de kastgrootte wordt geminimaliseerd.

De C-308ASWi draadloze subwoofer heeft 300 watt continu vermogen en 600 watt aan piekvermogen en is een krachtige speler in zijn klasse. Naast de allerbeste prestaties, kunnen alle Klipsch C-Serie subwoofers gemakkelijk worden aangepast en aangestuurd met de Klipsch LowControl ™ -app voor iOS- en Android-apparaten.

ENORME BASS - KLEINE RUIMTE
De Klipsch C-Serie subwoofers worden aangedreven door een BASH digitale hybride versterker en gebruiken zijdelingse passieve radiatoren om de output en de lagefrequentie-uitbreiding te optimaliseren terwijl de kastgrootte wordt geminimaliseerd.

MEERDERE INPUTS VOOR IEDERE BRON
De krachtige BASH-versterker heeft een aparte RCA-lijn, XLR-gebalanceerde lijn, hoog niveau en high-definition draadloos (met optionele Klipsch WA-3 draadloze zender) die elk afzonderlijk kunnen worden bestuurd in de Klipsch LowControl-app.


DRAADLOZE MOGELIJKHEDEN
KLIPSCH WA-3-ZENDER

Met de optionele WA-3-transmitter kunnen de subwoofers van de C-serie overal in een kamer worden geplaatst en ontvangen ze een high-definition-signaal via 2,4 GHz high-definition draadloze transmissie. De ontvanger-chip is ingebouwd in de schakeling van de versterker, dus er is geen lelijke dongle op de subwoofer - alleen het geweldige geluid dat u van een Klipsch-subwoofer verwacht ... volledig draadloos.

Verbind twee subwoofers uit de C-serie met een enkele WA-3-zender voor een betere, gebalanceerde basweergave met een enkele sub-uitgang.

AUTOMATISCHE KAMERCORRECTIE
Stem de prestaties van uw C-serie-subwoofer af op uw kamer met de automatische correctie-software voor kamers die is opgenomen in de Klipsch LowControl ™ -app.

Met behulp van de microfoon die in uw apparaat is ingebouwd, biedt de app een snelle en eenvoudige automatische correctie van de kamer, waardoor natuurlijke nulpunten of pieken in de kamer worden gecompenseerd, voor gebalanceerde, dynamische lage frequenties in elke omgeving.

KLIPSCH LOWCONTROL ™ APP
De gratis Klipsch LowControl ™ -app voor iOS- en Android-apparaten biedt de volledige controle, aanpassing en afstemming van de subwoofers van de C-serie in de palm van uw hand. Met 5-bands parametrische EQ, fase-, volume-, ingangsselectiebediening, kunt u de volledige kracht van uw C-serie-subwoofer overal in de kamer gebruiken.

Kenmerken:

•Ultra Bass Response van Small
Cabinet
•Klipsch LowControl ™ -app
•Automatische ruimtecorrectie
•8 " Woofer
•300W continu / 600W piek
•WA-3 draadloze zender
compatibel
•Line-level Dual RCA,
gebalanceerde line-level XLR,
High-Level Speaker, 2,4 GHz
Wireless
•Handgepolijste piano glanzend
afgewerkt
7458 Items

Specificaties

EAN
0743878034301

16 andere producten in dezelfde categorie: