Samsung HW-Q80R - Soundbar - Grijs

Samsung HW-Q80R - Soundbar - Grijs

Referentie:

€ 539,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Samsung Dolby Atmos Cinematic Soundbar
De Samsung HW-Q80R is een high-end soundbar van Samsung en is ontwikkeld samen met de experts van Harman Kardon. Zowel het formaat (1226 x 83 x 136 mm) als het geluid van deze soundbar zijn ronduit indrukwekkend. De soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer voor diepe lage tonen. Met een totaal vermogen van 372 Watt en in totaal 13 speakers zorgt deze soundbar voor een ontzettend krachtig en ruimtelijk geluid.

5.1.2 Dolby Atmos-geluid
Ervaar de kracht van een complete audio-omgeving met deze 5.1.2 soundbar, in combinatie met speakers met op- en zijwaarts gerichte luidsprekers. Geniet van adembenemend entertainment met objectgebaseerd geluid zoals Dolby Atmos, DTS: X, en MPEG-H. Hiermee hoor je bijvoorbeeld het geluid van de vleugels van een adelaar die van de ene kant van het scherm naar de andere kant vliegt.

Accoustic Beam: op- en zijwaarts gericht geluid
Dankzij de krachtige geluidsgolven die weerkaatsen vanaf het plafond, lijkt het geluid je te overspoelen. De adembenemende overheadsound zorgt voor een bioscoopervaring in je eigen huiskamer.
Daarbij beschikt de Samsung HW-Q80R over zijwaarts gerichte speakers aan de uiteinden van de soundbar. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in geluid, vanuit alle kanten en hoeken.

De beste 4K-beleving
Naast het extra dynamische surroundgeluid wordt ook het beeld van 4K-content van aangesloten apparaten in volle glorie weergegeven dankzij 4K Pass-Through.
Samsung
457 Items

Specificaties

EAN
8801643884567

16 andere producten in dezelfde categorie: