LG SL9YG - Soundbar - Zilver

LG SL9YG - Soundbar - Zilver

Referentie:

€ 422,32
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De LG SL9YG soundbar met draadloze subwoofer laat u genieten van films, series en muziek als nooit tevoren. De ingebouwde Dolby Atmos techniek weerkaatst geluid via het plafond naar uw oren. Ontdek een intens realistische geluidsweergave met heldere klanken en volle bastonen. Luister muziek via uw telefoon draadloos op de LG SL9YG met Bluetooth of de ingebouwde Chromecast.

Meridian Audio Technologie

Ervaar sublieme geluidskwaliteit dankzij de samenwerking tussen LG en Meridian, de Britse pioneer voor audio in hoge resolutie. Meridian zorgt voor een beter basgeluid en een preciezere klankreproductie voor een buitengewone luisterervaring.

Dolby Atmos

Dolby Atmos is een systeem voor surround sound waarbij het geluid met de objecten in de video meebeweegt. Geniet van een realistische geluids-ervaring. Met Dolby Atmos bevindt het geluid zich rondom u, het geluid komt van alle kanten zelfs van boven af.

4K doorvoer

Met de technologie om 4K HDR- en Dolby Vision-video door te laten zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties, biedt de LG Sound Bar SL9YG een complete bioscoopervaring!

Google Assistant

De LG SL9YG Soundbar is 's werelds eerste soundbar die zowel Google Assistant als Dolby Atmos ondersteunt. Bedien de soundbar en andere smart apparaten door middel van spraakopdrachten, door simpelweg te zeggen: "Hey Google...'.
LG
457 Items

Specificaties

EAN
8806098408283

16 andere producten in dezelfde categorie: