MyKronoz ZeRound2 HR premium smartwatch - Zwart

MyKronoz ZeRound2 HR premium smartwatch - Zwart

Referentie:

€ 132,69
€ 112,79 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
"

ZeRound 2HR Premium is een elegant verbonden horloge dat u helpt uw welzijn te behouden met zijn optische hartslag sensor.

Uitgerust met een triaxiale versnellingsmeter, ZeRound 2HR Premium telt uw dagelijkse stappen en helpt u bij het volgen van uw activiteit.

ZeRound 2HR Premium behandelt ook alle aspecten van je leven door je inkomende oproepen, sms'en, e-mails, sociale netwerkmeldingen en gebeurtenisherinneringen te tonen. Met een ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u met de ZeRound 2HR Premium u uw oproepen rechtstreeks filteren en beantwoorden. ZeRound 2HR Premium is compatibel met Siri voice commands en Google Now, zodat u gemakkelijk met uw telefoon kunt communiceren. ZeRound 2HR Premium kan ook als afstandsbediening gebruikt worden om de camera van uw telefoon te activeren of naar uw muziek te luisteren zonder uw telefoon te raadplegen. ZeRound 2HR Premium is uitgerust met een anti-verliesalarm die u waarschuwt wanneer de gepaarde telefoon weg beweegt en een functie ""Locate my phone"" waarmee u het kunt vinden.

ZeRound 2HR Premium is compatibel met iOS 8+ en sommige Android 5.0+ apparaten met Bluetooth BLE en kan worden gebruikt met een gratis mobiele app waarmee u de belangrijke informatie kunt kiezen die u op uw smartwatch wilt ontvangen. ZeRound 2HR Premium heeft een uitwisselbare riem die past bij jouw stijl en wens. U kunt ook uw horloge aanpassen met een standaard 22mm armband.

ZeRound 2HR Premium helpt u gezond te blijven, verbonden en gemotiveerd met stijl. Eenmaal in uw bezit zal dit aangesloten horloge snel onontbeerlijk worden voor uw dagelijks leven.

"
MyKronoz
999 Items

Specificaties

EAN
7640158012680

16 andere producten in dezelfde categorie: