Stenlille Motío Watch - Smartwatch - Zwart

Stenlille Motío Watch - Smartwatch - Zwart

Referentie:

€ 64,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Heb jij meer behoefte aan rust, relaxen en een mooi en gezond leven? Deze smartwatch is daarvoor de oplossing. Deze innovatieve smartwatch van Stenlille is een tool voor het bijhouden van onder andere je stress, slaap, hartslag, bloeddruk en nog veel meer. Besteed extra aandacht aan je gezondheidstoestand. Stenlille introduceert de Stenlille Motío smartwatch en staat voor een mooi en gezond leven. Deze geavanceerde smartwatch heeft 17 diverse sport-apps, trainingsfuncties én een handige GPS-sensor. Ideaal voor buitenactiviteiten. Deze smartwatch heeft een sport-/ casual look. Wordt wakker met het weer, ontvang binnenkomende meldingen van je smartphone direct op je smartwatch en swipe over het scherm voor een verborgen touchscreen. De batterij van dit horloge gaat tot wel 6 dagen mee.

Deze krachtpatser kan tegen regen en zweet van intensief sporten. Geen zorgen meer tijdens het sporten.

Welke smartwatch past bij mij? Wat heb je aan een smartwatch?

Dat lees je in de volgende kopjes. Dit horloge voor mannen en vrouwen is ideaal voor een sportlook. Voor jongens en meisjes met een casuallook. Voor de mensen die willen genieten van gezondheid en wellness. Geniet van verschillende functies.

24/7 Gezondheidsmonitoring

Monitor onder andere je stress, slaap, hartslag, calorieverbruik en stappen. Ideaal om je conditie en slaapkwaliteit bij te houden.

Zorg voor een mooi en gezond leven

Volg jouw fitnessactiviteiten, meet de gegevens van fysieke trainingen en besteed extra aandacht aan je gezondheidstoestand met de Stenlille Motío. Meet heel de dag je beweging, bloeddruk én je hartslag. Op het scherpe Stenlille kleurenscherm krijg je hier meldingen van te zien.

Altijd connected

Mis geen notificaties meer en connect jouw smartphone met je smartwatch. Ontvang binnenkomende notificaties van Whatsapp, Facebook, Instagram, telefoongesprekken, SMS, Twitter, Skype, G-mail en nog veel meer.

Geniet van wel 17 diverse sport-apps

Ontvang maar liefst 17 vooraf geïnstalleerde binnen- en buitensportapps, zoals, hardlopen, zwemmen, fietsen, yoga en nog veel meer. Ideaal voor als je een sportliefhebber bent. Door middel van de trainingsfuncties kan deze smartwatch je helpen om variërende bewegingen die je maakt optimaal te volgen.

Rust, relax en haal meer uit jezelf

Wordt comfortabel wakker onder het genot van een stille en trillende klok. De slaaptijd wordt automatisch opgenomen. Maak gebruik van de ‘Sleep stage’ functie om inzicht te krijgen In je slaapritme. Zo kun je je REM-slaap, diepe slaap en slaapkwaliteit meten.

Handige GPS-Sensor

De GPS-positie wordt up-to-date gehouden door een sterke GPS-sensor, zo ziet u naderhand altijd precies hoeveel km u heeft gelopen en in welk tijdsbestek.

Lange levensduur

De batterij gaat tot wel 6 dagen mee! Zo maakt het niet uit om de oplader een keer te vergeten mee te nemen naar het werk. Raak je oplader voor bijna een week niet aan, zonder zorgen.

Wordt wakker met het weer

Wordt wakker en zie meteen het weer van de dag met de weer APP. Connect je smartphone met je smartwatch en zie de data van het weer van het moment verschijnen op het beeldscherm van je horloge.

Waterdicht tot 1,5 meter diep

Draag je Stenlille Motío in de regen, sneeuw, douche of andere uitdagende omstandigheden. Het horloge is volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte binnen 30 min. Regenachtige Nederlandse dagen houden je dus niet tegen om te gaan hardlopen, wandelen of fietsen.

Eenvoudig muziek bedienen

Speel je favoriete muziek af via je smartphone en bedien de muziek via je smartwatch. Door de Bluetooth-functie kan er een connectie worden gemaakt.

LET OP: Laad de eerste keer volledig op!

Specificaties:

✔ Inhoud Giftbox: 1x Smartwatch, 1x Bandje (Siliconen), 1x Oplader, 1x Handleiding, 1x Echtheidscertificaat

✔ Merk: Stenlille

✔ Materiaal: Alliage (Alloy)

✔ Kleur: Zwart

✔ Gewicht: 43 gram

Druk op ‘’In winkelwagen’’ en ontvang de Stenlille Motío smartwatch morgen in huis

Bestel nu de Stenlille Motío smartwatch en ga relaxter door het leven

100% Tevredenheidsgarantie

30 dagen tevredenheidsgarantie, 30 dagen kosteloos retourneren.

LET OP: Laad de eerste keer volledig op!

Stenlille
999 Items

Specificaties

EAN
8719326698144

16 andere producten in dezelfde categorie: