SmartWatch-Trends B12 - Smartwatch - Zwart

SmartWatch-Trends B12 - Smartwatch - Zwart

Referentie:

€ 54,95
€ 46,71 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
【Krachtige functie】 Smartwatch met hartslagmeter, bloeddrukmeter, sms-meldingen, oproepherinnering, camera en muziek op afstand, slaapmonitoring, calorieberekening, anti-verloren herinnering, stappenteller, stopwatch, wekker, weersvoorspelling etc.
【Hartslag- en bloeddrukmeter】 Activiteitstracker ingebouwde zeer gevoelige hartslag- en bloeddruksensoren om ten alle tijden verschillende hartslagindicatoren en bloeddrukconditie te bewaken en vast te leggen.
【SMART REMINDER】 smartwatch met herinneringsinstellingen. Inkomende oproepen, Facebook, Twitter, e-mail, oproepen, sms, Skype, WhatsApp en anderen herinnering. Het zal u eraan herinneren door trillingen.
【IP67 waterdicht】 Gezondheidstracker met IP67 waterdichte prestaties - Het waterdichte ontwerp houdt de fitnesstracker veilig voor gebruik onder de douche, handen wassen, regen.
【Kleurrijk touchscreen】 Health Sporthorloge met high-definition kleurenscherm. Het uiterlijk is eenvoudig en stijlvol en maakt gebruik van geavanceerde technologie. Het scherm is helder en de smartwatch is comfortabel om te dragen.
999 Items

Specificaties

EAN
5407007440955

16 andere producten in dezelfde categorie: