Honor Magic Horloge 2 - 42mm - Zwart

Honor Magic Horloge 2 - 42mm - Zwart

Referentie:

€ 147,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Honor MagicWatch 2 is een nieuwe smartwatch. De behuizing van MagicWatch 2 is gemaakt van verfijnd roestvrijstaal en is hiermee minder vatbaarheid voor krassen bij dagelijkse activiteiten.

Het AMOLED always-on display blijft verlicht, zodat je de tijd kunt bekijken zonder dat het tijd kost om het scherm aan te zetten.

Naast het aangeven van tijd, kan MagicWatch 2 je eigen persoonlijke touch weergeven met je persoonlijke foto's. Omdat je er meerdere foto's in kunt opslaan, wordt elke keer dat je je pols optilt een andere foto weergegeven.

Haal 24/7 meer uit je prestaties. Aangedreven door de geheel nieuwe HUAWEI Kirin A1 chipset, verwerkt MagicWatch 2 gegevens sneller, met minder kracht voor dezelfde resultaten.

Blijf gemotiveerd bij het behalen van je doelen. MagicWatch 2-fitnessmodi hebben gesproken instructies voor realtime bruikbaar advies. Neem 's avonds een pauze en ontspan via de ademhalingsapp voor een betere nachtrust.

Met Dual Satellite Positioning Systems registreert MagicWatch 2 nauwkeurig je snelheid en route tijdens het hardlopen, wandelen of fietsen. Een hoogtemeter zal zelfs je hoogte bijhouden tijdens wandelingen en beklimmingen.

De ingebouwde hardloop-app wordt geleverd met 13 verschillende hardloopcursussen met realtime VoiceOver-begeleiding. Als je nog geen ervaring hebt met hardlopen of ervaren, vind je iets dat geschikt is om je uithoudingsvermogen meteen te verbeteren.

Met MagicWatch 2 kun je de dagelijkse stress beheersen met HUAWEI TruRelax ™8 en je geest kalmeren door een reeks ademhalingsoefeningen in de ademhalingsapp. Begrijp je slaappatronen beter met HUAWEI TruSleep ™ 2.0 en krijg gepersonaliseerde inzichten over hoe je een betere nachtrust kunt krijgen.

Regel het afspelen van muziek van je favoriete nummers rechtstreeks vanaf je pols. Dankzij de ingebouwde opslagcapaciteit van 4 GB van de MagicWatch 2 kun je rechtstreeks verbinding maken met je HONOR Sport PRO-oortelefoons zonder dat je je HONOR-smartphone nodig hebt.

Met MagicWatch 2 kun je de dagelijkse stressbeheerders ontmoeten met HUAWEI TruRelax ™ en je geest kalmeren door een reeks ademhalingsoefeningen in de ademhalingsapp. Begrijp je slaappatronen beter met HUAWEI TruSleep ™ 2.0 en krijg inzicht inzichten over hoe je een betere nachtrust krijgt.

Leef in het moment. Om het je gemakkelijk te maken geeft MagicWatch 2 je toegang tot veelgebruikte smartphonefuncties zoals het controleren van de weer-app, het instellen van een alarm of het starten van de stopwatch-timer, allemaal zonder dat je je HONOR-smartphone hoeft aan te raken.

Honor
999 Items

Specificaties

EAN
6901443361342

16 andere producten in dezelfde categorie: