AX Connected Drexler Gen 4 Smartwatch Sportief AXT2006 - Rood

AX Connected Drexler Gen 4 Smartwatch Sportief AXT2006 - Rood

Referentie:

€ 103,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Armani Exchange Connected introduceert de stylische smartwatch van het moment: Drexler (Gen4). Deze fashion smartwatch is een slimme toevoeging aan jouw leven met de functionaliteiten Heart Rate, GPS en de Stappenteller. Ook is de Drexler Swimproof, waardoor je geen enkele (sport)activiteit meer hoeft te vermijden.
Haal alles uit je leven met de multitasker Drexler van Armani Exchange Connected!

Creëer jouw eigen Look
Mix en match naar jouw smaak. Verander de look van de nieuwste smartwatch van AX door de wijzerplaat te personaliseren met jouw favoriete foto. Of geniet van de keuze uit veel verschillende Armani Exchange of uit de Playstore gedownloade wijzerplaten.

Ben je op zoek naar een meer casual model, overweeg dan de AX Connected Drexler Gen 4 Smartwatch AXT2003 – Blauw. Dezelfde smartwatch, maar dan met een casual roestvrijstalen band.

Wear OS
Koppel de Drexler eenvoudig aan je smartphone (Android™ en iOS®) via het Wear OS By Google™ besturingssysteem en ontvang notificaties van inkomende oproepen, inkomende Whatsapp berichtjes en je favoriete social media apps.

Batterij
Je kunt de AX Connected Drexler 12 tot 24 uur gebruiken. Dit hangt overigens af van het gebruik. Wordt de smartwatch constant gebruikt met GPS en Google Fit, dan houdt de Drexler het 12 uur vol. Gebruik je deze features minimaal, dan gaat deze Drexler 24 uur mee. Door middel van een fast charging system zorgt de Drexler ervoor dat hij binnen een uur voor 80% is opgeladen. De magnetische oplader zorgt ervoor dat de oplader aan de smartwatch blijft hangen. Zo heb je geen problemen met het opladen van de smartwatch.

Google Fit
De applicatie Google Fit is een platform waarmee je de dagelijkse activiteiten kan meten. Zo worden alle bewegingen en work-outs bijgehouden, kun je doelen voor jezelf vastzetten en wordt er een advies gegeven om je doelen te bereiken.

Track jouw route
Laat vanaf nu je smartphone thuis. De AX Connected Drexler is voorzien van GPS. Of je nu een wandeling maakt of een stuk gaat hardlopen, jouw route met aantal stappen wordt geregistreerd met de Drexler om je pols.

Meet jouw hartslag
Altijd al willen weten wat de invloed van sporten en inspanning is op jouw lichaam? De nieuwste smartwatch van AX volgt automatisch je hartslag door middel van de functionaliteit Heart Rate. De gegevens worden opgeslagen in de app Google Fit, zodat je altijd inzicht hebt.

Volg jouw slaap
Met deze feature van Armani Exchange houdt de smartwatch alle gegevens bij tijdens jouw slaap. Heb je moeite met slapen? Laat u dan inspireren door de sleepmonitor van Armani Exchange Connected Drexler.

Om mee te zwemmen
Oeps, vergeten mijn horloge af te doen bij het zwemmen. Dit zal je niet meer zeggen bij het dragen van deze Drexler. Dit horloge is bestand tegen water bij het zwemmen aan de oppervlakte of het douchen (mits er geen sprake is van grote temperatuurverschillen, anders kan er condens is de horlogekast ontstaan). Wanneer je gaat duiken moet je wel de smartwatch afdoen, omdat het niet tegen (grote) waterdruk kan. Let op: de kroon van het horloge moet ten alle tijden dicht zijn bij contact met water.

Armani Exchange
A|X biedt sinds 1991 een toegankelijke collectie horloges voor een vlotte en jonge generatie. A|X staat voor een unieke Urban lifestyle die moeiteloos meegaat met een snelle fashionable levensstijl.

Inhoud verpakking:
-Horloge
-Een oplader
-Quick Start Guide

999 Items

Specificaties

EAN
4013496525946

16 andere producten in dezelfde categorie: