Synco Mini Microphone

Synco Mini Microphone

Referentie:

€ 38,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
【Compatibel met verschillende apparaten】 Met de 3,5 mm TRRS-connector en de 6,5 mm adapter is de Synco S6 Lavalier-microfoon compatibel met smartphones, DSLR's, camcorders, audiorecorders, mixers, laptops, pc's enz. Het compacte formaat en de nette kabel maken het perfect voor dagelijkse audio-opnamen.

【Schakelbare modus tussen smartphone / camera】 S6 biedt twee speciale modi voor verschillende apparaten. De smartphone-modus is ontworpen voor mobiele telefoons zoals iPhone, Android zoals Huawei, Samsung, terwijl de cameramodus bedoeld is voor camera's, recorders, audiomixers en laptops. Kies de juiste modus voor uw apparaat om het beste effect te krijgen. 【Zorg ervoor dat u de juiste modus kiest, anders wordt er geen geluid opgenomen】

【360 ° detectie van geluid met een groot bereik】 Door een omnidirectionele condensator capsule met 360 ° te gebruiken, absorbeert de Lavalier-microfoon Synco S6 geluid gelijkmatig uit alle richtingen met een frequentiebereik van 65Hz tot 18kHz, en behaalt uitstekende prestaties bij het opnemen van details om het geluid origineel weer te geven.

【Geavanceerde CVC-ruisonderdrukking technologie】 Door de CVC-ruisonderdrukking technologie toe te passen, wordt laagfrequente ruis aanzienlijk verminderd. Met Synco audiodecodering technologie kan de Synco S6 audio verwerken en een helderder geluid leveren. Het is zeer geschikt voor het opnemen van menselijke stem en zal het oorspronkelijk geluid presenteren.

【Audio-opname op lange werkafstand】 een 6 m lange audiokabel van anti-interferentie materiaal zorgt voor een snelle en stabiele overdracht van het digitale spraaksignaal. Met de lange kabel kunt u helder en scherp geluid opnemen in verschillende scènes, vooral voor lange opnames zoals interviews, conferenties, live-uitzendingen, lessen en YouTube Vlog.
Synco
123 Items

Specificaties

EAN
9110025121268

16 andere producten in dezelfde categorie: