Tonor Q9 Microphone Stand + USB Condenser Microphone

Tonor Q9 Microphone Stand + USB Condenser Microphone

Referentie:

€ 99,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Plug and Play: met de USB A naar B-kabel kan de microfoon eenvoudig worden aangesloten op Windows- en macOS-computers. Er is geen extra stuurprogramma of geluidskaart vereist. Opmerking: de microfoon is compatibel met PS4, maar niet met Xbox.

Goede kwaliteit: uitgerust met een 16 mm groot membraan, een brede frequentierespons (20 Hz tot 20 kHz) en een professionele soundchipset, biedt de Q9-microfoon een perfecte combinatie van helderheid, warmte, uitgebreid dynamisch bereik en hoge geluidsdruk. Met de kidney condenser capsule kan de Q9 onberispelijk en nauwkeurig geluid opnemen en omgevingsgeluiden onderdrukken, ideaal voor opname en communicatie.

Gebruiksvriendelijk ontwerp: met een handige volumeknop is de TONOR Q9-microfoon veel gemakkelijker te gebruiken. Druk kort in om het volume van de microfoon aan te passen, druk 3 seconden in om de microfoon uit te schakelen.

Duurzame microfoon standaard: De Q9-microfoon heeft een stevige, volledig metalen schaar-standaard, die verticaal tot 700 mm uitschuift en u een uitstekend bewegingsbereik biedt. Maximale tafel/bureaudikte: 55 mm.

VOLLEDIGE MICROFOONSET: Het pakket bevat een condensatormicrofoon, een metalen microfoonstandaard, een verstelbare microfoonarm, een bureausteun, een popfilter, een microfoon cover, een 1,8 m lange USB A naar B-kabel en instructies. Alle accessoires zitten in één pakket, zodat de TONOR Q9 uw veiligste keuze is!
Tonor Q9
123 Items

Specificaties

EAN
9110025389477

16 andere producten in dezelfde categorie: