Memobird® 10x Standaard Print Papier – Memo -Wit – Portable Pocket Printer

Memobird® 10x Standaard Print Papier – Memo -Wit – Portable Pocket Printer

Referentie:

€ 26,96
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met deze 10 rollen Standaard Wit Print Papier maak je de mooiste prints van je notities, foto’s of andere creaties. Het printpapier is alleen voor de Memobird Pocket Printer - Mobiele Bluetooth Printer G1 - On The GO.

De MemoBird Pocket Printer
Om te spelen, voor werk, voor het leven. Met de Memobird heb je altijd een papieren messenger en printer bij de hand, voor memo's, to-do lijstjes, foto's, boodschappenlijsten, voor herinneringen.  

Easy as 1-2-3
Memobird is zo eenvoudig als het klinkt. Voor het ontvangen van een papieren bericht heeft Memobird geen inkt nodig, hoeft 'ie niet op een apparaat te worden aangesloten of moet het worden bestuurd. Nadat je klaar bent met het maken van je bericht, tel je tot 1.. 2.. 3.. en het bericht is afgedrukt. Het is de perfecte boodschapper voor kinderen, geliefden of senioren -handig en leuk, voor iedereen.

Maak keus uit verschillend printpapier
- Standaard Wit Print Papier
- Gekleurd Print Papier
- Zelfklevend Print Papier

De artikelen bevatten 10 rollen print papier die alleen te gebruiken zijn met de Memobird Pocket - Mobiele Bluetooth Printer G1 - On The Go. 

Standaard Print Papier
Gewoon lekker veel printen en de ruimte hebben om zelf te kleuren? Ga dan voor wit print papier om je creatieve ideeën tot leven te laten komen! Zes rollen wit print papier brengt jou weken lang continue print creativiteit.

Gekleurd Print Papier
Kan jij wel wat kleur gebruiken in je volgeplakte schoolagenda of op die creatieve muur? Uit dan je creativiteit met het gekleurde print papier voor de Memobird. Eén verpakking heeft één blauwe, gele en roze printrol. Zo kan je voortaan al je taken ordenen op kleur.

Zelfklevend Print Papier
Waarom overal die memo's laten zwerven als je ze kan opplakken op je deur, spiegel of koelkast? Met het zelfklevende printpapier voor de Memobird raak je nooit meer je boodschappenlijstje kwijt!

Haal nu de bijbehorende rollen printpapier en maak de mooiste creaties met de Memobird Pocket Printer!
147 Items

Specificaties

EAN
8720094558332

16 andere producten in dezelfde categorie: