Fujifilm Instax Share SP-3 Zwart

Fujifilm Instax Share SP-3 Zwart

Referentie:

€ 170,00
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met de Fujifilm Instax Share SP-3 heb je in een handomdraai jouw zojuist gemaakte foto met je smartphone direct in handen. Deze Instax printer verbind je via wifi met je mobiele apparaat. Via de Fujifilm Share app print je de foto's die op je toestel staan. Je kunt zelfs rechtstreeks foto's printen vanaf Instagram, Facebook en andere social media-accounts. De SP-3 is verder compatibel met meerdere Fujifilm camera's.

Kenmerken van de Fujifilm Instax Share SP-3 ZwartPrinter voor foto's van mobiel apparaat en social media-account
Meerdere templates en filters beschikbaar
Werkt via Fujifilm Share app en wifi
Geschikt voor Fujifilm Instax Square Film
Features om tekst toe te voegen en collages te maken
De printer weegt 312 gram

Snel en stil printen


Dankzij vernieuwde technieken is de SP-3 geruisloos en duurt het slechts 13 seconden voordat je foto op de Fujifilm Instax Square Film tastbaar wordt. De afdrukken op de Square Film zijn in hoge resolutie waarbij je alle details ziet op bijvoorbeeld een portretfoto. De Instax Film vind je onder het tabblad 'Accessoires'.

Veelzijdige mogelijkheden


Het is mogelijk om tekst toe te voegen aan de foto, zodat je direct een persoonlijke draai aan de foto geeft, leuk als (last-minute) cadeautje. Als het je niet lukt om een selectie van je foto te selecteren voor de vierkante print, kun je je afbeelding afdrukken op twee films. Dit levert zelfs een verrassend creatief resultaat op, ideaal voor in een fotolijstje. Een collage maken van twee, drie, vier of negen foto's is tevens mogelijk.

Templates


Als je in Real Time Template-modus een foto maakt, wordt de datum, de locatie, het weer en de temperatuur aan je afbeelding toegevoegd. Met Limited Template geef je elke print een nummer zodat het op een gelimiteerde afdruk lijkt. Gebruik je de template voor het printen van social media-plaatjes, dan wordt de profielfoto van de maker en het aantal likes bij de foto afgedrukt. Daarnaast is er een aantal filters waarmee je jouw foto een ander contrast of kleur kunt geven.
147 Items

Specificaties

EAN
4547410356953

16 andere producten in dezelfde categorie: