Sony Xperia Z3 - Koper

Sony Xperia Z3 - Koper

Referentie:

€ 249,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Sony Xperia Z3: al het goede wat Sony te bieden heeft in één smartphone. De Sony Z3 is waterbestendig, heeft een super snelle processor en draait op het mega gebruiksvriendelijke Android besturingssysteem dat is up te daten naar Android 5.0 Lollipop.

Waterdicht

Sony heeft veel verschillende producten waar ze goed in zijn. De Tv’s, camera's en de PlayStation. Al deze facetten laten ze terug komen in de Sony Xperia smartphones, zo ook in de Sony Xperia Z3.

Batterijduur

Sony belooft je een ultralange batterijduur die de Batterij STAMINA Mode met zich meebrengt. Of je nu van je favoriete online muziek wilt genieten, belangrijke documenten gaat downloaden of lekker een filmpje kijkt, de Sony Xperia Z3 perst alle power uit zijn batterij en houdt het wel 2 dagen vol! Doe lekker waar je zin in hebt en meer, zonder oplaadpauzes! In de Ultra-STAMINA modus is het zelfs mogelijk om tot maar liefst 7 dagen te doen met een volle batterij. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je met een lege batterij komt te zitten.

Snelheid

De Xperia Z3 is ongelooflijk krachtig en snel. Om deze super snelle websurfmogelijkheden, een vloeiende gebruikersinterface en de mogelijkheid tot het meerdere apps tegelijkertijd te gebruiken maakt deze top smartphone gebruik van een uiterst krachtige quad-core Qualcomm® Snapdragon™ 801-processor. De Krait 400-CPU heeft een ongelooflijke kloksnelheid van 2,5 GHz. En omdat deze asynchrone processor ervoor zorgt dat elk van de 4 individuelen cores onafhankelijk van stroom worden voorzien, profiteer je in elke situatie van de juiste snelheid en denkvermogen, zonder dat dit onnodig je batterij leeg slurpt. Naast het gebruiken van meerdere apps tegelijkertijd heeft deze processor ook geen enkel probleem met het laden en spelen van zware games of video's. Zo kan jij altijd en overal gamen of de nieuwste films bekijken.

Naast de super snelle processor beschikt deze smartphone over een zogenaamde LTE-/4G-modem, dit betekent simpelweg dat dit toestel in staat is om super snelle internetverbindingen tot stand te brengen. Hierdoor geniet je van eindeloos surfen zonder dat je eindeloos moet wachten tot een webpagina geladen is. Ook het gebruik van social media zoals facebook of whatsapp zijn geen enkel probleem met deze ultra snelle internetverbindingen.

Scherm

Deze prachtige Xperia Z3 is uitgerust met een kraakhelder Triluminos 5.2 inch (13,2 cm) Full-HD display. Dit garandeert je een super scherpbeeld, en natuurgetrouwe, realistisch kleuren ongeacht de kijkhoek. De Triluminos display technologie van Sony zorgt voor een kijkervaring als nooit tevoren. Triluminos zorgt namelijk voor een beter kleurenpalet waardoor de kleuren op je scherm er rijker, voller en dus natuurlijker uit zien. Daarnaast worden op deze smartphone dankzij de expertise op het gebied van de Sony BRAVIA®-tv’s moeilijk te reproduceren rode, zee blauwe en smaragdgroene kleuren prachtig weergegeven. Dit zorgt voor een levendigere kijkervaring en een ultieme diepteweergave.

Naast Triluminos beschikt de Xperia Z3 ook nog over de zogenaamde X-reality technologie. Wat deze technologie doet is simpel maar geeft verbluffende resultaten. Van afbeeldingen en video’s met lage resolutie tot films met hoge resolutie, deze unieke beeldverwerkingssoftware van Sony analyseert namelijk elk beeld om de kleuren, de scherpte en het contrast te optimaliseren en enige ruis te verminderen. Dit zorgt uiteindelijk dat ontbrekende pixels in foto's met superhoge resolutie worden ingevuld. Hierdoor krijg je uiteindelijk een spectaculaire helderheid en verbluffende details, waardoor je favoriete momenten in full-HD-kwaliteit worden weergegeven.

Content Transfer

Maak jij de overstap naar de Sony Z3 vanaf een Sony, of misschien van een ander merk? Met de meegeleverde Xperia Transfer kabel zet je alles makkelijk over. Zo geniet je binnen mum van tijd van de ongekende mogelijkheden die Sony Xperia Z3 jou bieden.

Remote Play

Met de Sony Xperia Z3 speel PlayStation® 4 games op je smartphone waar je maar wilt in huis via Wi-Fi. Plaats je Sony Z3 op je PS4 controller en je bent klaar om te gaan.

Waterdicht

De Sony Xperia Z3 is een waterdichte smartphone, tot 30 minuten lang kan hij maximaal 1,5 meter diep het water in. Je kan de Sony Xperia Z3 dan ook onderwater gebruiken om bijvoorbeeld een foto te maken. Let er wel op dat alle covers goed gesloten zijn.

Camera

Deze Sony Xperia Z3 had ook een digitale camera kunnen zijn. De jarenlange ervaring van Sony met innovaties voor de Cyber-shots en Handycams zijn gebruikt voor de 20.7 megapixel camera van de Sony Xperia Z3. Dankzij de 25mm groothoek Sony G lens leg je alles gedetailleerd vast, zelfs bij weinig licht.

Je foto's zullen verbluffende details tonen in foto’s en video’s met minder ruis, betere belichting en briljante levendige kleuren, zelfs bij weinig licht. Met de advanced video mode kun je snel pauzeren en weer verdergaan met filmen, ook in de superscherpe 4K-resolutie (4x scherper als full HD 1080p). Ondertussen helpt de verbeterde Steadyshot technologie met Intelligent Active Mode je altijd om scherpe en stabiele beelden te maken.

Sony
475 Items

Specificaties

EAN
7311271493488

16 andere producten in dezelfde categorie: