Oppo Reno - 256GB - Groen

Oppo Reno - 256GB - Groen

Referentie:

€ 299,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Camera
De 10X Hybrid Zoom brengt je dichter bij alles om je heen. Met een 48 megapixel ultra heldere hoofdcamera, 13 telelens groothoeklens en 8 megapixel groothoeklens vormen de Reno 10x Zoom tri-lens setup. De opstelling met drie camera's wordt aangevuld door dubbele OIS voor stabiliteit, zelfs wanneer volledig is ingezoomd kun je het met de hand te bedienen.

De Reno-serie is uitgerust met een Sony IMX 586 48MP ultra heldere camera. Gebruikers worden beschermd tegen overbelichting en verbluffende details creëren bij weinig licht. De nieuwe toevoeging van AI-portretoptimalisatie voor nachtfotografie kan onderscheid maken tussen object en achtergrond.

De camera aan de voorkant, het zachte licht aan de voorzijde, de ontvanger en de achter flits zijn allemaal slim ondergebracht in het compacte omhoogkomende mechanisme. De beweging van de scharnierstructuur is ongelooflijk ingewikkeld, eerst snel en dan langzaam. Minder mechanisch en vloeiender. Dit alles wordt bereikt in 0.8 seconde.

Ontwerp
Reno lost gebruikelijke ontwerpproblemen op en verandert ze in simplistische, maar toch opmerkelijke details. De Reno Series biedt een volledig ononderbroken schermervaring. Er zijn geen gaten of andere afleidingen. Het is nu mogelijk om de telefoon te ontgrendelen met een snelheid van het licht door gebruik te maken van de verborgen vingerafdrukscanner.

Gamen
Bij het ontwerpen van de Reno serie is rekening gehouden met gamers, daarom is er verdere optimalisatie toegevoegd. De geüpgrade versie kijkt nog verder in de prestaties van de telefoon, waarbij rekening wordt gehouden met latency- en besturingsproblemen ook touch-bediening en verversingssnelheid worden geanalyseerd. De Reno serie is bekroond met een High Performance Certification van TÜV Rheinland. Gamen ging nog nooit zo soepel.

Batterij
Er is niets ergers dan een lege batterij tijdens het gamen. Reno is uitgerust met een 3765mAh-batterij terwijl de Reno 10x Zoom zelfs beschikt over 4065mAh. Het nieuwste VFC-flashladingsalgoritme verhoogt de snelheid van trickle-charging drastisch. De laadsnelheid wordt met 100% versneld in de laatste procenten door het zogenaamde 'tickle charging'. Opladen en spelen? Geen probleem. De warmte is onder controle en de performance is ongekend!

Geluid
Doormiddel van de Dolby Atmos en Dual Stereo Speakers is het mogelijk om 360 graden aan geluid te ervaren.

OPPO
475 Items

Specificaties

EAN
8033779049132

16 andere producten in dezelfde categorie: