Nokia 5.1 Plus - 32 GB - Blauw

Nokia 5.1 Plus - 32 GB - Blauw

Referentie:

€ 159,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Scherm

Dichter bij de actie

Of je nu een film kijkt of videochat met vrienden, dankzij het 5.8 inch HD+ display met 19:9 verhouding voelt het alsof je er zelf bij bent. Het edge-to-edge design benut elke millimeter, waardoor je meer ziet.

Ontwerp

Gepolijst voor perfectie

Bij de Nokia 5.1 Plus draait alles om de details. De hoogglans body geeft dit toestel een gepolijste look, terwijl de camera met beschermend CNC-metaal voor een stoere afwerking zorgt. Dankzij de afgeronde randen en het 2,5D gevormd glas is de Nokia 5.1 Plus een lust om vast te houden.

Hardware

Meer kracht. Meer plezier.

Dit toestel is perfect voor de veeleisende mobiele gamer en de bingewatcher onderweg. De octa-core processor, die het hart vormt van de Nokia 5.1 Plus, is de meest geavanceerde chip van MediaTek ooit. Deze is voorzien van een geoptimaliseerd stroomverbruik, waardoor je met je favoriete televisieseries of games nog iets langer aan de realiteit kunt ontsnappen.

AI camera

De 'A' staat voor 'Art'

Leg een foto vast die net zo perfect is als het moment zelf, dankzij de 13 megapixel hoofdcamera en de 5 megapixel dieptesensor. Ontketen vervolgens de kunstenaar in jezelf met AI-functies zoals bokeh blur om een foto te creëren die uniek en van jouw is. Met portretverlichting en de 8 megapixel camera vooraan kun je jouw selfies ook een vleugje kunst meegeven.

Software

Het beste van Android, veilig en up to date

Bewaar uw gegevens en waardevolle herinneringen veilig. De Nokia 5.1 Plus wordt geleverd met Android Oreo, drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates en twee jaar upgrades om alles in veilige handen te houden. Android One biedt bovendien een strakke interface met de nieuwste functies. Door de gratis onbeperkte en kwalitatieve opslag van foto's met Google Photos kun je blijven snappen en delen.

Nokia
475 Items

Specificaties

EAN
6438409023360

16 andere producten in dezelfde categorie: