Nokia 5.1 Plus - 32 GB - zwart

Nokia 5.1 Plus - 32 GB - zwart

Referentie:

€ 155,95
€ 140,36 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Log snel in op deze smartphone en in accounts op je apps door middel van de vingerafdrukscanner. Daarnaast laadt de Nokia 5.1 Plus snel op door middel van de USB-C aansluiting. De 13- en 5 megapixel camera's geven je de mogelijkheid om mooie vakantiekiekjes te schieten.

Nokia had vroeger het imago onverwoestbaar te zijn, met als pronkstuk de Nokia 3310. De nieuwe smartphones van Nokia, waaronder de Nokia 5.1 Plus, zijn ook onverwoestbaar, van binnen. Ook beschikt de Nokia 5.1 Plus over Android One. Deze software zorgt ervoor dat je smartphone geen onnodige apps en verborgen processen bevat die de levensduur van de batterij verminderen of opslagruimte innemen. Smartphones met Android One krijgen maandelijkse updates die je telefoon alleen maar beter maken, in plaats van langzamer. Hierdoor blijft de Nokia 5.1 Plus enorm veilig, up-to-date en snel.

Altijd veilig, snel en up-to-date met Android One
Prachtige portretfoto’s door de 13- en 5 megapixelcameracombinatie
Snel opladen met USB-C
5.8 inch HD+ display
Weinig geheugen beschikbaar

Display
Het 5.8 inch beeldscherm is groot , maar wel compact genoeg om makkelijk mee te nemen. Met de verfijnde IPS LCD techniek biedt het beeldscherm genoeg scherpte.

Camera
De 13- en 5-megapixelcameracombinatie aan de achterzijde levert prachtige plaatjes af. Portretfoto’s zien eruit alsof ze door een professionele fotograaf zijn genomen. Dankzij de 8-megapixelselfiecamera weet je zeker dat je altijd goed op de foto staat. Dankzij kunstmatige intelligentie hoef je niet om te kijken naar de camera-instellingen.

Android One
Het toestel maakt deel uit van het Android One programma van Google. Dit houdt in dat een update naar Android Pie in het verschiet ligt. Met Android One ben je verzekerd van minstens twee grote Android-updates. Lees hier meer over Android One!
Nokia
475 Items

Specificaties

EAN
6438409023353

16 andere producten in dezelfde categorie: