PS4 toetsenbord - controller keyboard bluetooth

PS4 toetsenbord - controller keyboard bluetooth

Referentie:

€ 19,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Koop online een toetsenbord voor uw Playstation
Overweegt u een PS4 toetsenbord te kopen? Met dit handige toetsenbord kunt u tijdens het gamen eenvoudig chatten met andere gamers. Bovendien is dit bord uiterst eenvoudig en perfect aan te sluiten op uw PS4 controller. Vanwege de bluetooth verbinding heeft u geen last van overbodige kabels. En omdat het product niet van Playstation zelf is, kunt u het via deze webshop voor een zeer goedkope prijs kopen. Kortom, bestel direct een PS4 toetsenbord!

De eigenschappen van dit toetsenbord voor de PS4


Wij sommen graag enkele belangrijke eigenschappen van dit product voor u op. Zo is het zwart van kleur. Dit zorgt ervoor dat deze aanvulling perfect past bij uw controller en de PS4 zelf. Het artikel werkt op Bluetooth V3.0. Hierdoor geniet u van een zendbereik van zeker 7 meter. Dit is een stuk ruimer dan een gemiddelde kamer breed of lang is, dus u hoeft niet te vrezen voor een slecht bereik. De indeling van de toetsen is gebaseerd op het welbekende QWERTY. U bent hier waarschijnlijk wel bekend mee, dus u kunt direct beginnen met gamen én (blind) typen. Een laatste voordeel dat we hier willen noemen, is dat het product slechts zo’n 100 gram weegt. U merkt deze praktische toevoeging dus amper!

De technische specificaties


U ontvangt straks een pakketje thuis met daarin 1 x het draadloze toetsenbord voor de PS4 en 1 x een Engelse handleiding. De afmetingen van dit product zijn:

  • Lengte: 13,80 cm

  • Breedte: 6,50 cm

  • Hoogte: 5 cm


Bent u ervan overtuigd dat product precies datgene is dat u al een tijdje wilt kopen? Voor uzelf of als cadeau voor een vriend, vriendin, familielid of collega? Bestel dan direct, want wij hanteren een uitzonderlijk goedkope prijs! Wilt u nog beter en socialer kunnen gamen op uw PS4? Verrijk uw controller dan met een stijlvol, kwalitatief, gebruiksvriendelijk en goedkoop toetsenbord.

Kenmerken:


Qwerty Toetsenbord
Bluetooth verbinding
Sluit perfect aan op controller
Makkelijk in gebruik

Verpakkingsinhoud:
1 x PS4 Keyboard
1 x Handleiding
Levay
123 Items

Specificaties

EAN
8719925390029

16 andere producten in dezelfde categorie: