Xp-Pen Star G960

Xp-Pen Star G960

Referentie:

€ 99,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Star G960 geef je als professioneel ontwerper digitaal vorm aan al jouw creatieve ideeën! Ideaal voor animatie, tekenen, schetsen, schilderen, bewerken, digitale handtekeningen en nog veel meer! Dankzij de pen met 5080 LPI drukniveaus werk je professioneel en nauwkeurig de tekentablet is slechts 10 mm dik en dankzij de behuizing erg stevig.
De ingebouwde lithiumbatterij van de Star 05 laadt snel en gemakkelijk op tijdens bedraad gebruik. 2,5 uur opladen zorgt voor een volledige lading die tot 14 uur teken plezier biedt. Onze batterijvrije stylus met 2048 drukniveaus hoeft niet te worden opgeladen. Zes aanraakgevoelige sneltoetsen bieden snelle toegang tot de meest gebruikte functies. Het 8x5 in werkgebied van de Star05 biedt voldoende ruimte om comfortabel te tekenen en te schilderen.


Waarom de Star G960

Makkelijk in gebruik
Handige batterijloze stylus pen
Zes aanraakgevoelige sneltoetsen
compatibel met de meest momenteel beschikbare tekensoftware
Snel opladen (binnen 2,5 uur)
Vloeiende lijnen door de 8129 drukniveaus

Batterijloze stylus pen

De P03 passieve pen heeft een uitstekende tactiliteit, waardoor u met meer precisie en controle dan ooit tevoren kunt tekenen. Met één klik kunt u de functie constant schakelen tussen pen en gum, zodat u zo soepel kunt tekenen alsof u met potlood en papier tekent. Werk en teken zonder onverwachte onderbrekingen!

Snel opladen

Het werkgebied van 203 mm x 127 mm (8 x 5 inch) van Star 05 V2 is handig van formaat en ontworpen om overal mee naartoe te nemen waar creativiteit toeslaat. Onze ingebouwde lithiumbatterij biedt tot 14 uur draadloos gebruik op een volledige lading! Een volledige lading wordt bereikt na 2,5 uur aangesloten via USB. De batterij van de Star 05 blijft opladen tijdens bedraad gebruik!

Veelzijdig

De Star G960 V2 beschikt over zes aanraakgevoelige sneltoetsen die kunnen worden aangepast om uw workflow in alle software te stroomlijnen. Zes verschillende aanraakgevoelige sneltoetsen bieden snelle toegang tot de meest gebruikte functies, waardoor een zeer ergonomisch en handig werkplatform ontstaat.
Automatische lijncorrectie en intelligente anti-shake-functionaliteit gecombineerd met 8192 drukniveaus om vloeiende, natuurlijke lijnen en een uitzonderlijk natuurlijke werkervaring te creëren. Met de drukgevoeligheid op 8192 niveaus kunt u variaties in de lijndikte van de dekking maken, geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.

Aansluitingen

Ook beschikt de Star G960 over zowel bekabelde als draadloze USB-mogelijkheden: sluit de meegeleverde USB-ontvanger aan op uw computer om uw Star 05 draadloos te bedienen met behulp van de nieuwste ISM 2.4G- en FHSS-technologie. Als alternatief kunt u de Star 05 op uw computer aansluiten met de meegeleverde USB-kabel voor standaard bedraad gebruik.

Compatibel

De tekentablet is compatibel met Windows 10/8/7/Vista en Mac 10.7 of hogere besturingssystemen en de meeste momenteel beschikbare tekensoftware zoals Photoshop, Paint Tool Sai, Clip Studio paint, etc.

In de verpakking:

De Star G960
De Star Pen
Usb kabel
Usb ontvanger
Penhouder
Teken handschoen
Pennen hoes
Verwisselbare pen uiteinden
Quick Start handleiding
Xp-pen
123 Items

Specificaties

EAN
8720256440048

16 andere producten in dezelfde categorie: