Showtime [DVD]

Showtime [DVD]

Referentie:

€ 23,69
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Eind februari wordt 'Showtime' uitgebracht op HD DVD. Het concert in Wilhelmshaven Pumpwerk in Duitsland wordt hiermee opnieuw je huiskamer ingeslingerd in topkwaliteit. Hetzelfde geldt voor de studionummers die zijn opgenomen tijdens de studiosessie in Peppermint Park in Hannover.
De oudgedienden Phil Mogg (zang), Pete Way (bas) en Paul Raymond (toetsen) worden vergezeld door drummer Jason Bonham en guitar held Vinnie Moore. Bonham, zoon van de legendarische Led Zeppelin drummer John Bonham speelde eerder met Paul Rodgers (ex-Free, Bad Company), Slash (Guns N' Roses), Ritchie Sambora (Bon Jovi) en Jeff Beck. Recentelijk nog werd hij in dienst genomen door de drie overgebleven bandleden van Led Zeppelin, Jimmy Page, Robert Plant en John Paul, om mee te spelen op het reünie concert op 10 december j.l. ter gelegenheid van een tribute show voor hun platenlabel.
Op de HD DVD staat advanced content (iHD, de interactieve softwarekant van de HD DVD-technologie), "on the fly" menu's tijdens het spelen, picture-in-picture interviews en exclusief bonusmateriaal.
De dubbel gelaagde HD-DVD zit verpakt in een HD DVD softbox
UFO
457 Items

Specificaties

EAN
0693723995670

16 andere producten in dezelfde categorie: