The Singles (2CD + Blu-ray)

The Singles (2CD + Blu-ray)

Referentie:

€ 28,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Ter ere van het 50-jarige jubileum van The Doors brengt de band elke single en b-side die ze ooit (in Amerika) hebben uitgebracht samen in één collectie. Deze verzameling laat de creatieve vonk zien tussen John Densmore, Robby Krieger, Ray Manzarek en Jim Morrison: vier briljante artiesten die The Doors tot een van Amerika’s grootste en meest invloedrijke bands maakten.

Alle singles van alle zes albums uit de periode 1968-1971 zijn te beluisteren, waaronder klassiekers als People Are Strange, Love Her Madly en Riders On The Storm. Op de CD versie staan ook vier mono radio versies van een aantal van de grotere hits van de band (waaronder Hello I Love You en Touch Me) welke nooit eerder beschikbaar werden gemaakt. Veel van de B-sides op deze verzameling maken hun CD debuut, en voegen een unieke dimensie toe aan het nalatenschap van de band met tracks als Who Scared You en een cover van Willie Dixon’s (You Need Meat) Don’t Go No Further.

The Singles bevat ook een aantal tracks die werden uitgebracht ná het overlijden van Morrison in 1971. Enkele van die opnames werden opgenomen door het overgebleven trio (Tightrope Ride, The Mosquito).

Speciaal voor deze expanded editie bevat The Singles ook een high-resolution Quadraphonic mix van The Best Of The Doors.
The Doors
457 Items

Specificaties

EAN
0081227934675

16 andere producten in dezelfde categorie: