BESIDE BOWIE: THE MICK RONSON STORY The Film (Blu-Ray)

BESIDE BOWIE: THE MICK RONSON STORY The Film (Blu-Ray)

Referentie:

€ 21,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
BESIDE BOWIE: THE MICK RONSON STORY The Film komt uit op 8 juni, als home-video DVD & Blu-Ray-uitgave van de veelgeprezen documentaire NEVE BOWIE: THE MICK RONSON STORY van producer / regisseur Jon Brewer. Muziekpictogram David Bowie vertelt over deze ongekende viering van het leven en werk van gitaarvirtuoos Mick Ronson - een rockheld die vrijwel onbekend is, ondanks zijn directe bijdrage en betrokkenheid bij ontelbare composities, songteksten en opnames die het aanzien van muziek voor altijd veranderden.

Zijn bescheiden begin in Hull, Engeland, ondersteunde de waarden en bescheiden, pretentieloze persoonlijkheid van Mick Ronson, die met de gemeenteraad werkte terwijl hij zijn vak met volmaakte toewijding achtervolgde. Al snel werd zijn talent bekend door David Bowie, die de kans greep om met Ronson samen te werken, in wat een carrière-lange associatie zou worden, naast samenwerkingen met andere grootheden zoals Bob Dylan, Ian Hunter, Lulu en Lou Reed.

Helaas in 1993, toen hij aan een soloalbum werkte, stierf Ronson voordat hij de erkenning kreeg die hij zo rijkelijk verdiende of voordat hij die laatste buiging nam. Nu, met ongekende toegang tot archiefmateriaal uit de backstage - nooit eerder vrijgegeven - en iconische beelden van supersterfotograaf Mick Rock, onthult deze fascinerende en soms controversiële special de ultieme authentieke kroniek van de carrière van een hoeksteen van de rock.

De DVD & Blu-Ray-uitgave van de documentaire bevat exclusief bonusmateriaal.
457 Items

Specificaties

EAN
0602567560579

16 andere producten in dezelfde categorie: