1969 DRAMATIS/ATION

1969 DRAMATIS/ATION

Referentie:

€ 38,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Eind 2016 bracht Pink Floyd The Early Years 1965 – 1972 uit. Nu brengt Pink Floyd voor het eerst ook de losse volumes uit die in deze box set zaten, waarop zeldzame tracks, demos, interviews en filmopnames uit de begintijden van de band terug te vinden zijn. Extra bijzonder aan dit volume is dat er vele audio opnames uit Amsterdam, Paradiso op terug te horen zijn zowel als beeldmateriaal van optredens in Belgie.

Bekijk hier de volledige tracklisting.

1969 DRAMATIS/ATION 2CD/DVD/Blu-ray


In 1969 kwam Pink Floyd met hun 2-delige conceptuele live productie van The Man en The Journey waarmee ze een periode van 24 uur aan dromen, lopen en andere activiteiten overbrugden. De productie is nooit uitgebracht in die vorm, maar sommige nummers werd gebruikt op de More soundtrack en het Ummagumma album.




Dit volume refereert terug naar de The Man en The Journey tour met live optredens uit Amsterdam, Paradiso Amsterdam en vanuit de BBC in Londen, maar bevat ook de bonus tracks van de More soundtrack die in de film werden gebruikt maar niet op het album. Daarnaast zijn er ook non-album tracks zoals de vroege versie van Embryo en de Harvest sampler van Picnic te horen.

Video materiaal bevat onder andere 20 minuten van de The Man/The Journey repetitie bij de Royal Festival Hall met ondere andere: Afternoon (Biding My Time), The Beginning (Green Is The Colour), Nightmare (Cymbaline), Beset By Creatures Of The Deep en The End Of The Beginning (het laatste deel van A Saucerful Of Secrets) zowel als andere live opnames van dat jaar.

  • The Man & The Journey live

  • TV opnames, zeldzame beelden

  • Insterstellar Overdrive met Frank Zappa

  • Replica memorabilia uit dezelfde periode.
Pink Floyd
457 Items

Specificaties

EAN
0190295929824

16 andere producten in dezelfde categorie: