Thomson SB100BT Soundbar Bluetooth/ Aux In / Optisch / RCA / USB - Zwart

Thomson SB100BT Soundbar Bluetooth/ Aux In / Optisch / RCA / USB - Zwart

Referentie:

€ 77,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De soundbar van Thomson zorgt ervoor dat je al je favoriete films, series, televisieprogramma’s en games weer met fantastisch geluid kunt beleven. De soundbar is de perfecte mix tussen goed geluid en mooi design. Deze slanke speaker staat dan ook fantastisch in je woonkamer. En je kunt dit exemplaar ook zonder problemen aan de muur bevestigen!


Koppelen op veel verschillende manieren

Deze mooie luidspreker van Thomson met 2.0 geluidssysteem is op veel verschillende manieren aan je televisie te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken de Bluetooth functie om de speaker draadloos aan je TV te koppelen. Uiteraard moet je televisie dan ook over Bluetooth beschikken. Je kunt er ook voor kiezen om de luidspreker met een kabel aan je TV te verbinden. Je hebt dan de keuze uit een RCA-kabel, 3,5 mm line-in en optische input.


Krachtige soundbar

Met de soundbar van Thomson ervaar je de geluiden uit je televisie weer zoals ze zijn bedoeld. De luidsprekers hebben een totale output van 90 watt (30 W RMS), waardoor je de geluiden weer optimaal beleeft. Door de USB ingang heb je ook de mogelijkheid om MP3-bestanden af te spelen via de speaker.


Bedienen vanaf de bank met de afstandsbediening

Om deze prachtige luidspreker te kunnen bedienen hoef je niet eens van je comfortabele plekje op de bank af te komen! De Bluetooth soundbar is namelijk gemakkelijk te bedienen met de knoppen op de bijgeleverde afstandsbediening.


Muziek en geluiden afspelen via Bluetooth

Omdat de soundbar over Bluetooth beschikt, heb je de mogelijkheid om snel en eenvoudig je smartphone, laptop of tablet aan de speaker te koppelen. Zo luister je draadloos naar je favoriete muziek of geniet je van optimaal geluid bij je games of YouTube filmpjes via de Thomson luidspreker.


Ontdek het fantastische geluid van de Thomson soundbar tegen een mooie prijs.

7458 Items

Specificaties

EAN
3499550348590

16 andere producten in dezelfde categorie: