UE BOOM 2 by Ultimate Ears Bluetooth Waterproof Portable Speaker - Limited Edition

UE BOOM 2 by Ultimate Ears Bluetooth Waterproof Portable Speaker - Limited Edition

Referentie:

€ 140,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Productcode: 82343338

GEUPDATE VERSIE

De UE BOOM 2 is een draagbare, draadloze luidspreker die is bijgewerkt om nog meer geweldige avonturen te beleven. Nu volledig uitgerust om de elementen het hoofd te bieden, muziek over een groter bereik te streamen en voorzien van tikbediening, is de luidspreker ontworpen voor het leven.

360-graden geluid
UE BOOM is altijd ontworpen om gedurfd, meeslepend geluid in elke richting te laten vallen om elke hoek van de kamer te vullen. En toch, als je op zoek bent naar een nog groter geluid, kun je dubbelen met een tweede Ultimate Ears-luidspreker voor stereoweergave.

Draadloze vrijheid
Met Bluetooth-connectiviteit kunt u uw mobiele telefoon, tablet of elk ander Bluetooth-apparaat gebruiken om de luidspreker volledig te bedienen over een bereik van 33 meter. Koppel de draadloze luidspreker tot acht Bluetooth-apparaten voor een keuze uit afspeellijsten.

Touch response
Tik om af te spelen of dubbeltik om over te slaan; de UE BOOM 2 is ultra responsief, zodat je controle hebt als nooit tevoren.

Levensbestendig
UE BOOM 2 is IPX7-geclassificeerd waterdicht, wat betekent dat het tot 30 minuten kan worden ondergedompeld in vloeistof tot 1 meter lang. Omdat de UE BOOM 2 is gemaakt van eersteklas materialen, is hij ook vuil- en schokbestendig.

Blijf op de hoogte van de avonturen
Met een batterijduur van maximaal 15 uur kunt u de hele dag of de hele nacht genieten van de UE BOOM 2-luidspreker. Als het opnieuw moet worden opgeladen, gebruikt u gewoon de micro-USB-kabel en voedingsadapter (bijgeleverd).

UE BOOM 2-app
Deze speciale iOS- of Android-app kan de UE BOOM 2 van veraf bedienen en zelfs de steeds groter wordende functies ontgrendelen.

  • Met Double-Up kunt u uw UE BOOM 2 verbinden met een andere Ultimate Ears-luidspreker, zoals de UE BOOM 2, UE ROLL, UE MEGABOOM of UE BOOM.
  • Aan / uit op afstand betekent dat je de speaker op afstand kunt bedienen
  • En dankzij de muzikale wekkers kun je wakker worden met je favoriete liedjes of zelfs je Spotify-afspeellijsten

Spraakintegratie
Speel uw bibliotheek af zonder uw apparaat aan te raken met de ingebouwde spraakintegratie. Compatibel met Siri en Google Now, u hoeft alleen maar op de Bluetooth-knop te drukken, op de toon te wachten en uw UE BOOM 2 te vertellen wat u wilt horen. Siri werkt met Apple Music en Local Music, terwijl Google Now werkt met Spotify, Google Play en Local Music. Op deze manier zijn Android- en iOS-apparaten gedekt.


7458 Items

Specificaties

EAN
8945004498823

16 andere producten in dezelfde categorie: