MANI Bluetooth Speaker -Surround Sound Luidspreker met Goede Bass - Makkelijk te Verbinden en Strak Design Box- Zwart

MANI Bluetooth Speaker -Surround Sound Luidspreker met Goede Bass - Makkelijk te Verbinden en Strak Design Box- Zwart

Referentie:

€ 29,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

In de woonkamer genieten van jouw favoriete muziek? Of zit je gezellig met vrienden en heb je achtergrond muziek nodig? Dan is de stijlvolle en compacte bluetooth speaker van MANI perfect voor jou. De bluetooth box heeft fijn geluid en de mogelijkheid om te koppelen met meerdere MANI speakers!

Belangrijkste kenmerken van de MANI bluetooth speaker:

· Compact

· Hoge kwaliteit stereo geluid

· Waterbestendig

Compact
Je moet jouw favoriete muziek kunnen luisteren waar je ook bent. Dit kan natuurlijk met oordopjes maar soms heb je behoefte om hardop muziek te luisteren. Hierbij is het fijn als het geluid kwalitatief goed is en een bass heeft. Dit komt je telefoon vaak te kort en hierom heeft MANI een nieuwe compactie bluetooth speaker ontwikkeld. Klein van formaat zodat je hem gewoon in je zak kunt stoppen en mee kunt nemen op avontuur!

Hoge kwaliteit stereo geluid

Hardop muziek luisteren kan natuurlijk gewoon met je telefoon, maar het probleem hierbij is vaak het gebrak aan kwaliteit en bass. Hierom heeft MANI een box ontwikkeld met 90hz tot 20mhz en is deze bestuurdbaar tot meer dan 10 meter afstand. Op deze manier kun je waar dan ook kwalitatief goede muziek luisteren.

Waterbestendig

Neem je jouw box weleens mee naar het strand of staat die weleens in de buurt van de douche? Dan wil je er zeker van zijn dat je box niet kapot gaat en er geen gekke dingen gebeuren. Hierom heeft MANI de bluetooth speaker in zoverre waterdicht gemaakt zodat je niet bang hoeft te zijn voor spatwater en dauw!

Tip
Heb jij behoeft aan meer volume? Probeer je muziek eens af te spelen via Youtube, dit geluid is namelijk vaak harder dan van Spotify of andere streaming services!

Word een MANI FAN!

MANI is gespecialiseerd op het gebied van geluid. Het volledige aanbod van MANI is eerst uitbundig getest volgens strenge kwaliteitseisen, dit zodat u optimaal kunt genieten van muziek of video’s. Mocht u interesse hebben kunt u het diverse assortiment van MANI bekijken op bol.com en kunt u zo het product vinden dat bij u past!

7458 Items

Specificaties

EAN
8719327100349

16 andere producten in dezelfde categorie: