House of Marley No Bounds Sport - bluetooth speaker waterproof - bluetooth speakers - duurzaamheid - zwart

House of Marley No Bounds Sport - bluetooth speaker waterproof - bluetooth speakers - duurzaamheid - zwart

Referentie:

€ 78,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De stoere outdoor No Bounds sport bluetooth speaker is vervaardigd met kurk en de unieke House of Marley Rewind stof dat uit 30% hennep, 30% biologisch katoen en 40% gerecyclede plastic flessen bestaat. De No Bounds sport is de ideale speaker voor bij het zwembad of op reis!

No bounds sport

De speaker beschikt over 360 graden geluid en een oplaadbare accu welke je kunt aansluiten op je pc via de bijgeleverde USB-kabel of via netstroom. Met deze speaker kun je tot wel 12 uur je favoriete muziek afspelen en heeft een bluetooth bereik van maar liefst 30 meter. De bluetooth speaker is compact en waterdicht, de speaker kan dus tegen een stootje, dus het maakt niet uit waar je bent, je kunt altijd je favoriete muziek bij je hebben. De speaker is gemaakt van recyclebare en natuurlijke materialen.

Plus- en minpunten van de House of Marley No Bounds Sport:
Pluspunten 360 graden geluid
Pluspunten Waterdicht
Pluspunten Koppel een extra No Bounds Sport voor stereo
Pluspunten 30 meter bluetooth bereik
Minpunten Geen mogelijkheid om jouw smartphone op te laden

SUPERIOR SOUND
perfect geluid waar u ook gaat, en geniet van een werkelijk indrukwekkende 360 graden geluidskwaliteit voor de beste muziekervaring met de No Bounds sport!

STATE-OF-THE-ART FEATURES
Pas de volume zelf aan door aan de volumeknop aan de bovenkant te draaien. De speaker beschikt ook over een Quick-charge functie zodat de speaker binnen 2 uur volledig opgeladen is.

No bounds sport

ECO-FRIENDLY DESIGN
De No Bounds sport is vervaardigd met kurk en de unieke House of Marley Rewind stof dat uit 30% hennep, 30% biologisch katoen en 40% gerecyclede plastic flessen bestaat. De No Bounds sport is de ideale speaker voor bij het zwembad of op reis!

RECHARGEABLE & COMPATIBLE
Deze Bluetooth speaker heeft een oplaadbare batterij en bevat een USB-oplaadkabel. Deze luidspreker is uitgerust met Bluetooth-technologie voor een draadloos bereik tot maar liefst 30 meter.

Duurzaam materiaal
Door het gebruik van duurzame materialen hebben de House of Marley producten ook een milieuvriendelijk karakter. De gebruikte materialen zijn namelijk gerecycled of op een duurzame wijze geproduceerd: bijvoorbeeld bamboehout of gerecycled kurk.

Marley project
Bij elk verkocht plant The House of Marley, in samenwerking met Onetreeplanted, een boom in een gebied waar herbebossing noodzakelijk is.

No bounds sport

Dit zit er in de verpakking
No Bounds sport
Oplaadkabel
Handleiding
Carabijnhaak

No bounds sport
7457 Items

Specificaties

EAN
0846885009727

16 andere producten in dezelfde categorie: