Midas | M32C | Digitale rack mixer

Midas | M32C | Digitale rack mixer

Referentie:

€ 666,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Algemeen
Na de M32 en de M32R komt Midas nu met de M32C. De derde variant van zijn immens populaire digitale M32 serie. Het verschil met de voorgaande varianten is dat de M32C wel de volledige functionaliteit heeft, maar niet het formaat van de M32. Het is Midas gelukt om de volledige tafel in een 1U hoge rack-unit te bergen. De bediening hiervan geschiedt, vanwege het ontbreken van faders en dergelijke, door middel van een tablet. Zo kunt u overal in de zaal staan en toch nog de volledige mixer onder uw vingertoppen hebben.

Midas M32C: installatie en live gebruik
Het compacte formaat van de M32C maakt het natuurlijk de ideale optie voor zowel installatiedoeleinden als live gebruik. Voor beide heeft het enorme voordelen wat betreft formaat en gewicht. Want ondanks dat hij zo klein is heeft hij toch alle functies aan boord die u zou verwachten bij de M32. Zo is elk kanaal apart van effecten te voorzien met het interne effectenrack. Enkele effecten hierbij zijn: delay, gate, compressor, enzovoorts. Daarnaast is elke input en output apart te equalizen in een parametrische EQ. Met zijn 40 bit floating point processing hoeft u niet bang te zijn voor erge latency. Het is Midas namelijk gelukt om de latency extreem laag te houden. Dit komt u, de artiesten en uw publiek ten goede!

'Acoustic Integration'
In de ontwikkeling van de M32C heeft Midas de handen in één geslagen met het legendarische Britse bedrijf Turbosound. Met meer dan 40 jaar aan ervaring was dit de perfecte partner voor Midas om mee samen te werken. Samen hebben ze een protocol ontwikkeld om mixers en luidsprekers naadloos met elkaar te laten werken. Dit noemen ze 'Acoustic Integration'. Hiermee is het mogelijk om direct vanuit de mixer een Cat5 kabel te leggen naar uw luidsprekers. Zo komt het geluid zonder extra latency en met digitale kwaliteit direct in uw speakers. Dit is onder andere mogelijk met de iQ-serie van Turbosound. Door de volledige integratie is het zelfs mogelijk om live de speakers aan te passen door middel van de 'True Physical Modelling' optie. 'Acoustic Integration' is de grote volgende stap in de 'Live sound revolution'!
Midas
99 Items

Specificaties

EAN
4033653070515

16 andere producten in dezelfde categorie: