Native Instruments Traktor Kontrol Z2

Native Instruments Traktor Kontrol Z2

Referentie:

€ 527,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Native Instruments Traktor Kontrol Z2

Traktor Kontrol Z2 is de 2-kanaals mixer, controller en geluidskaart voor TRAKTOR DJ en Traktor Pro 2.

Traktor Kontrol Z2 is de ultra-draagbare, professionele DJ mixing controller voor TRAKTOR DJ en Traktor Pro 2. De cue sectie kunt u tracks met professionele precisie monitoren en meng. Dedicated controles voor twee kanalen geven je intuïtieve, tactiele controle over volume, EQ, filters en effecten. En de ingebouwde audio-interface levert krachtige, club-klaar geluid. Krijg totale controle en professioneel geluid in een go-anywhere pakket - het is professional onderweg.

luit uw iPad of iPhone naar de Z2 en krijgen een volledige twee DJ-setup met de uiteindelijke tactiele controle. Cue de volgende track in de koptelefoon, terwijl de huidige track speelt nog steeds voor het publiek. Mix en EQ met pro-grade faders, knoppen en toetsen. Pas filters en effecten met de ultra-intuïtieve een sweep knop toe.

Traktor Kontrol Z2 werkt perfect met Traktor Pro 2 - inpluggen en direct beginnen mengen met hands-on controle en premium, club-klaar geluid. U kunt ook uw mobiele rig uit te breiden met extra creatieve mogelijkheden: Voeg Traktor Kontrol X1 aan effecten, loops en transport functies zoals afspelen en synchroniseren controleren, en Traktor Kontrol F1 voor creatieve Remix Deck ™ magie.
99 Items

Specificaties

EAN
4042477221409

16 andere producten in dezelfde categorie: