Wanhao Duplicator I3 Plus Mark 2

Wanhao Duplicator I3 Plus Mark 2

Referentie:

€ 430,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
3DPrinthings webshop stelt u als Wanhao verdeler graag deze nieuwe printer voor. Wanhao Duplicator I3 Plus Mark 2 met auto-leveling. De Wanhao Duplicator I3 Plus Mark 2 is de nieuwste toevoeging aan de I3 serie van Wanhao. De populaire 3D printer is nu voorzien van automatische printbed leveling, een all-metal hotend en een afneembaar magnetisch printbed.

Voordelen van de Wanhao Duplicator I3 Plus Mark 2: * Groot printbaar volume van 20 x 20 x 18 cm * Meer gemak door automatische printbed leveling via inductieve sensor * Printen met exotische materialen door all-metal hotend * Eenvoudig prints van het printbed halen door afneembaar magnetisch printbed * Vernieuwde electronica voor betrouwbare prestaties

De Wanhao I3 Plus Mark is een ideale en betaalbare 3D printer voor starters en hobbyisten. De automatische printbed leveling zorgt voor meer gemak bij het opzetten van de printer en het starten met 3D printen. Goede printkwaliteit Door de uitstekende printkwaliteit en de betrouwbaarheid van de 3D printer leent de Wanhao Duplicator I3 Plus zich voor vele toepassingen. Dit maakt de 3D printer een onmisbare tool voor vele hobbyisten. Door de verbeterde electronica is het printen nu betrouwbaarder en stabieler. Beslis zelf welk filament je gebruikt met de Duplicator I3 Plus door het open filament systeem. Zo bepaal je zelf of je print met PLA, ABS, PETG en veel meer. De direct drive extruder zorgt voor een directe toevoer van filament, waardoor je ook flexibel materiaal kunt printen met de I3 Plus. Door het nieuwe standaard toegevoegde all-metal hotend kan het hotend tot 300˚C verwarmd worden, waardoor printen met een ruime keuze aan verschillende materialen mogelijk wordt. Grote community Er is wereldwijd een grote community van Wanhao i3 plus gebruikers. Je staat dus nooit in de kou met om het even welke vraag!
147 Items

Specificaties

EAN
7340002110479

16 andere producten in dezelfde categorie: