Fysic3D Xpert

Fysic3D Xpert

Referentie:

€ 2.299,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Fysic3D Xpert is een revolutionaire 3D-printer gemaakt door en voor professionals! Dankzij de zeer precieze temperatuurbeheersing, die mede door de volledig afsluitbare printruimte ontstaat, kan de Fysic3D Xpert alle filamenten zonder problemen verwerken.

Daarnaast staat deze 3D-printer voor gebruiksgemak! Door een intelligente sensor in de printkop, wordt het bed voorafgaand aan elke print gemeten. Deze metingen worden gedurende het printproces gebruikt om het bed automatisch te kalibreren. Het elke keer handmatig kalibreren van het bed is dus verleden tijd! Ook het full-colour touchscreen aan de voorzijde van de 3D-printer zorgt ervoor dat de Fysic3D Xpert zeer gemakkelijk te bedienen is en er binnen enkele seconden een print gestart kan worden!

Grote objecten zijn geen probleem voor de Xpert. Met een printruimte van 28cm x 20 cm x 26 cm is nagenoeg elke object gemakkelijk in één keer te printen. Met de stand-alone print functie kunnen deze objecten geprint worden zonder enige verbinding met de pc.

Fysic3D staat voor jarenlange ervaring in 3D-printing. U kunt na aankoop van de 3D-printer, dan ook altijd bij ons terugkomen met vragen. Ook ondersteunen wij u in de opstartfase van het gebruik van de Fysic3D Xpert!

Vragen of opmerkingen over de Fysic3D Xpert?
[email protected]
147 Items

Specificaties

EAN
0204614133721

16 andere producten in dezelfde categorie: