Sins of a Solar Empire: Rebellion - Windows

Sins of a Solar Empire: Rebellion - Windows

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Sins of a Solar Empire: Rebellion is een uitbreiding die ook zelfstandig te spelen is voor het uitgebreide strategiespel Sins of a Solar Empire. Sins of a Solar Empire: Rebellion bevat zowel de uitbreiding als het origineel. Sins of a Solar Empire is een zogeheten 4X RTS game. Dit betekent dat het strategiespel bestaat uit het uitbreiden van je gebied, het ontdekken van nieuwe gebieden, het verslaan en uitroeien van je vijanden en het handelen met andere partijen.

Spelers moeten op het gebied van diplomatiek, ruilhandel, economie, technologie en militair werelden zien te veroveren. Dit kan door bijvoorbeeld door nieuwe technologieën te ontwikkelen en het leger uit te breidden. De verschillende kwaliteiten van de speler worden getest op het tactische, driedimensionale slagveld. Door je schepen in te zetten word snel duidelijk of je bent opgewassen tegen verschillende vijanden.

Sins of a Solar Empire: Rebellion gaat verder waar het origineel ophield. Zes massieve titans, drie nieuwe schepen, en veel nieuw gameplay-aanpassingen moeten deze uitbreiding flink meer speelplezier geven.

Je hebt een keuze uit drie verschillende rassen met elk hun eigen unieke ruimteschepen en wapens. Vervolgens kan je zelf bepalen of je loyaal blijft aan je factie, of liever een neutrale of rebellerende houding aanneemt. Handel en oorlog zijn potentiële carrièrekeuzes en dan te bedenken dat je dit strategiespel ook nog eens met tien spelers online kunt spelen!
984785 Items

Specificaties

EAN
4260089415492

16 andere producten in dezelfde categorie: