Mirror's Edge - Windows

Mirror's Edge - Windows

Referentie:

€ 27,99
€ 25,19 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
In Mirror's Edge kruip je in de huid van een ware urban free-runner; Ren en spring over hoge daken, smalle richels en gapende dieptes!

Ren voor je leven in Mirror's Edge


In een stad waar informatie zwaar gecontroleerd wordt, vervoeren behendige koeriers, die Runners worden genoemd, gevoelige informatie uit het zicht van bemoeizuchtige ogen. In deze ogenschijnlijke utopie is een misdaad gepleegd. Je zus moest ervoor opdraaien en jij wordt nu opgejaagd. Jij bent een Runner met de naam Faith en deze innovatieve eerstepersoons action-adventure is jouw verhaal. Mirror's Edge zet je rechtstreeks in de schoenen van deze unieke heldin, die het duizelingwekkende stadsgezicht doorkruist. Beleef intense gevechten en snelle achtervolgingen. Met een nooit eerder vertoond gevoel van snelheid en perspectief word je in de wereld van Faith gezogen. Een wereld die intuïtief, rechtstreeks en erg gevaarlijk is. Leven of sterven? Zweven of neerstorten? Eén ding is zeker: in deze stad leer je rennen. Mirror's Edge, van de makers van de revolutionaire Battlefield-serie, is een action-adventure die volslagen uniek is.

Verplaats jezelf


Rijg een verbluffend aantal bewegingen aan elkaar, zoals tegen muren lopen, sprongen en zweefsprongen. Met vloeiende, acrobatische acties gebruik je elk level van de stadsomgeving in jouw voordeel om jezelf te redden.

Verlies jezelf


In eerstepersoonsperspectief voel je elke ademhaling, elke botsing, elke landing. De hoogte veroorzaakt echt duizeligheid, de bewegingen zijn natuurlijk, botsingen en kogels veroorzaken echt angst en geven je adrenaline.

Daag jezelf uit


Vechten of vluchten. Dankzij je snelheid en behendigheid kun je niet alleen ontwijken en gedurfde ontsnappingen uitvoeren, maar ook onoplettende tegenstanders uitschakelen en ontwapenen. Een mix van achtervolgingen, puzzels, strategie en intense gevechten.

Bevrijd jezelf


Met Runner Vision kun je de stad zien zoals de Runner hem ziet, de rode draad. De daken worden paden vol mogelijkheden en ontsnappingsroutes. De rode draad houdt je aan het rennen... en in leven.
748 Items

Specificaties

EAN
0014633153866

16 andere producten in dezelfde categorie: