Remember Me UK - Windows

Remember Me UK - Windows

Referentie:

€ 15,99
€ 14,39 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Remember me
Neo-Parijs. 2084. Persoonlijke herinneringen kunnen worden gedigitaliseerd en worden verhandeld. De laatste vormen van privacy en intimiteit zijn verdwenen sinds de explosieve groei van de sociale media aan het begin van de eenentwintigste eeuw. De wereldbevolking heeft deze nieuwe samenleving geaccepteerd in ruil voor het gemak waarin de nieuwe technologieën kunnen voorzien. Maar dankzij de geheugeneconomie hebben een klein aantal personen de macht over de complete samenleving.

Remember Me is een 3rd person action adventure waarin spelers de rol van Nilin op zich nemen. Nilin is een Memory Hunter en heeft mogelijkheid om in te breken in het geheugen van mensen om zo hun herinneringen te stelen of zelfs te veranderen. De autoriteiten besluiten Nilin op een zijspoor te zetten omdat haar kennis en vaardigheden een bedreiging beginnen te vormen. Ze arresteren haar en wissen haar geheugen. Nadat Nilin ontsnapt uit de gevangenis besluit ze om haar identiteit terug te vinden met de hulp van haar enige vriend. Maar ze wordt al snel opgejaagd door de mensen die verantwoordelijk zijn voor de surveillancemaatschappij.

Belangrijkste kenmerken:
Een indrukwekkende visie op onze toekomst
– Ontdek Neo-Parijs in het jaar 2084 waar augmented reality en het digitaliseren van het menselijk geheugen een grote rol spelen in het leven van de mens.
- Speel als Nilin, een van de beste Memory Hunters en iemand met een duister verleden – Kruip in de huid van de meestgezochte Memory Hunter van Neo-Parijs en ervaar hoe het is om in te breken in het geheugen van mensen om zo hun herinneringen te stelen. Haal de informatie die je nodig hebt direct uit iemands hoofd om zo je zoektocht tot een goed einde te brengen en je eigen geheugen terug te vinden.
- Memory Remix: dit nieuwe, innovatieve gameplay-element stelt spelers in staat om de vaardigheden van Nilin te gebruiken en de herinneringen van mensen in real-time te veranderen. Dit verandert hun zelfbeeld en het beeld dat ze van de mensen om zich heen hebben en heeft grote consequenties voor de wereld van 2084.
- Een goede mix van actie en avontuur: vecht jezelf een weg door de verschillende omgevingen van Neo-Parijs door gebruik te maken van Nilin’s gevechtskunsten.
748 Items

Specificaties

EAN
5055060972014

16 andere producten in dezelfde categorie: