Prince Of Persia - Windows

Prince Of Persia - Windows

Referentie:

€ 12,99
€ 11,69 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De klassieke game Prince of Persia is in 2008 in een nieuw jasje gestoken. Prince Of Persia biedt een nieuw avontuur waarin vooral jouw atletische vermogen op de proef wordt gesteld.

In het oude Arabië is een jonge avonturier op weg naar huis, zijn ezel bepakt met goud en schatten. Een mysterieuze zandstorm vervoert de vagebond naar een magische plek uit vergeten legendes. Daar dreigt de Boom des Levens geveld te worden en begint Ahriman, God van Duisternis, aan zijn opmars. Diens verderfelijke invloed -de Corruptie- zaait dood en verderf in het hele koninkrijk.

Het lot van de wereld rust op de schouders van één man... én vrouw. Want de held tegen wil en dank krijgt letterlijk een helpende hand van de betoverend mooie Elika. Is de combinatie van zijn spierkracht en souplesse en haar magische gaven genoeg om de wereld te zuiveren van het oprukkende Kwaad?

De Prince Of Persia-reeks staat bekend om zijn duizelingwekkend acrobatische kunst- en vliegwerk. Deze Prins tart de zwaartekracht nog meer dan zijn illustere voorgangers. Of hij nu tegenstanders ontwijkt, van vlaggenstok naar vlaggenstok slingert, pilaren beklimt, aan kliffen hangt of langs afgronden scheert. Dit keer kan hij zelfs over het plafond rennen! En mocht de timing hem een keer in de steek laten? Geen paniek: gebruik zijn ijzeren handschoen als rem, of laat Elika met een druk op de knop hem de helpende hand reiken.

Kan jij het koninkrijk redden van de duisternis?
748 Items

Specificaties

EAN
8716051040132

16 andere producten in dezelfde categorie: