Mysterious Ladies 3-Pack - Windows

Mysterious Ladies 3-Pack - Windows

Referentie:

€ 13,94
€ 12,55 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Mysterious Ladies: Triple Pack is een compilatie van drie avontuurspellen met enkele puzzelelementen. Voor de prijs van een krijg je de spellen: The Search for Amelia Earhart, Nora Roberts: Vision in White en Cate West: The Velvet Keys.

The Search for Amelia Earhart gaat over de Amerikaanse vliegenier Amelia Earhart. Zij was de eerste vrouw die de Atlantische oceaan in een vliegtuig overstak. In 1937 is ze waarschijnlijk neergestort of gevangen genomen door Japanners bij een nieuwe recordpoging, maar ze is nooit meer gevonden. Het spel bevat acht hoofdstukken met puzzels en minigames. Door minigames te spelen, speel je nieuwe hints vrij om puzzels op te lossen.

Nora Roberts: Vision in White is een soortgelijke game. Beleef een romantisch verhaal als het avontuurtje van een briljante bruiloftsfotografe tot iets meer uitgroeit! Dit spel is gebaseerd op een bekend boek. Als een onbeduidend avontuurtje tot iets meer begint uit te groeien staat Mackensie's leven volledig op zijn kop. Zal Mac de ware liefde vinden of zal de realiteit van haar verleden een profetisch kiekje van de toekomst worden? Het is aan jou om dit te ontdekken in dit puzzelavontuur!

Help de romantische Cate West een gevaarlijke moordenaar te vinden in het puzzelavontuur Cate West: The Velvet Keys. In deze game belandt Cate in Damascus, waar ze een nieuw mysterie ontdekt. Verzamel de items die nodig zijn om de raadselachtige mysteries rond de mysterieuze Velvet Keys-smederij te ontrafelen!
748 Items

Specificaties

EAN
8716051047278

16 andere producten in dezelfde categorie: