Gothic 3 - Forsaken Gods (Enhanced Edition) - Windows

Gothic 3 - Forsaken Gods (Enhanced Edition) - Windows

Referentie:

€ 6,99
€ 6,29 10% korting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition is een uitbreiding op de avonturen in Gothic 3. In deze uitbreiding voor de rpg van Duitse origine krijg je een flink aantal nieuwe queesten en gebieden voor je kiezen!

Tijdens de productie van Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition heeft de ontwikkelaar goed naar de wensen van de fans geluisterd en op basis hiervan een hoop verbeteringen doorgevoerd.

Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition is goed voor zo'n 15 tot 20 uur extra gameplay. In deze uitbreiding vind je naast een verbeterde gebruikersinterface en graphics, ook een groter aantal aanvallen, wapens en voorwerpen terug. Bovendien zullen de uitgebreide queesten je urenlang zoet houden.

Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition is een mooie aanvulling op de verhaallijn uit het Gothic 3. In deze uitbreiding worden de laatste losse eindjes aan elkaar geknoopt, zodat de sprong naar het uiteindelijke vierde deel naadloos zal verlopen.

Haal je digitale zwaard van de muur, raap je virtuele harnas bij elkaar en maak je klaar om ladingen monsters aan stukken te hakken in Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition!
748 Items

Specificaties

EAN
9006113000075

16 andere producten in dezelfde categorie: