Revenge of the Titans - Windows

Revenge of the Titans - Windows

Referentie:

€ 39,99
€ 35,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Revenge of the Titans is een strategiespel voor de pc waarin eigenlijk twee genres zijn samengevoegd. Het bouwen van een basis is belangrijk, zoals je dat kent uit het strategiegenre, maar ook pakt de game het principe van golven met vijanden op uit het towerdefensegenre.

Ze kwamen eerst uit de lucht. We wisten ze tegen te houden met ingehuurde ruimteschepen, maar nu zijn ze terug met grondtroepen om onze basis te vernietigen. Gigantische monsters met gloeiende ogen en moordlustige tanden. Nog altijd hebben wij geen grondstoffen om ook maar iets te kunnen betalen.

Verdedig je positie, verbeter je gevechtsrobotjes, bouw barricades, leg mijnen, maak valkuilen en doe er alles aan om zo snel mogelijk grondstoffen bij elkaar te krijgen en ze de Titanen een halt toe te roepen. Doe onderzoek naar nieuwe technologie om op die manier betere verdedigingsmechanismen te bouwen. Revenge of the Titans biedt een mix van strategie en tower defense.

Revenge of the Titans biedt vijftig levels op verschillende planeten. Bijna dertig gebouwen en veertig technologieen om te ontwikkelen en te ontdekken. Deze strategiegame biedt flink wat diepgang voor de doorgewinterde pc-gamer!
748 Items

Specificaties

EAN
8718144471007

16 andere producten in dezelfde categorie: