Tron 2.0 - Windows

Tron 2.0 - Windows

Referentie:

€ 39,99
€ 35,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met adembenemende animaties en een groot aantal nieuwe locaties, spelfiguren en wapens, pakt TRON 2.0 20 jaar na het einde van de film de draad van het verhaal weer op. Twee computerexperts Flynn en Alan Bradley waren gedigitaliseerd in een computerwereld terechtgekomen, waaruit ze uiteindelijk wisten te ontsnappen na de vernietiging van het Master Control Programma. Nu, twintig jaar later, is Alan Bradley op mysterieuze wijze verdwenen nadat hij had geweigerd geheime informatie te verschaffen aan fCon-agenten, de daders van de oorspronkelijke verwoesting. Zijn zoon Jet wordt de nieuwe held en waagt zich in de, ondertussen enorm verbeterde en daarom nog gevaarlijkere, digitale wereld. Daar brengt hij een sinister complot aan het licht dat uit de hand loopt en één realiteit dreigt aan te tasten, en een andere voor eeuwig dreigt te transformeren. Jet moet de tegenstanders van de andere wereld zien te overwinnen in deze vreemde maar fantastische wereld, niet alleen om het leven van zijn vader, maar ook zijn eigen leven te redden. Hoofdkenmerken
- Eerstepersoons-actiespel in verhaalvorm, met meer dan 30 spellevels.
- Razendsnel derdepersoons Lightcycle-racen boordevol actie op verbluffende spelrasters.
- Lightcycle-racen met meerdere spelers via een LAN-netwerk.
- Lightcycle power-ups.
- Zes nieuwe wapens, inclusief de verbeterde disc waarmee virtuele vijanden in kleine stukjes kunnen worden gehakt.
- Adembenemende 3D-animaties van de volgende generatie, gerenderd door het VOLLEDIG NIEUWE, revolutionaire LithTech Triton-systeem.
- Ongelofelijke, nieuwe hightech locaties, inclusief een personal computer, power router, internet-hub, infected server, arenaspellen.
- Nieuwe Lightcycles, opnieuw ontworpen door Syd Mead, de wereldberoemde filmconceptontwerper (TRON, Blade Runner en Aliens).
- Tot 16 personen kunnen in teams multiplayer-levels spelen: Discwedstrijden kunnen via het Internet of een LAN-netwerk worden gespeeld.
- Nieuw, visueel verbluffend 'TRON-glow'-effect, exclusief ontworpen voor TRON 2.0 door nVidia.
- Innovatief systeem voor het uitrusten van personages met wapens, schilden, aanpassingen en andere snufjes, zodat spelers in staat zijn om hun personages heel specifiek aan te passen en uit te rusten.
- Bruce Boxleitner speelt opnieuw de rol van Alan Bradley.
- Rebecca Romijn-Stamos, de ster van de nieuwe film X-Men 2, geeft haar stem aan Mercury.
748 Items

Specificaties

EAN
9789054672616

16 andere producten in dezelfde categorie: