112 helicopter - Windows

112 helicopter - Windows

Referentie:

€ 19,99
€ 17,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
112 Reddings Helikopter is een met actie overgoten spel die je mee neemt naar de steden Amsterdam en Berlijn. Volledig geremodelleerd om de speler een realistisch beeld te geven van het vliegen -en hangen boven de steden in een helikopter. De speler moet een totaal van 20 opdrachten voltooien, terechtkomend in gevaarlijke reddingspogingen met het uiteindelijke doel de persoon in gevaar, binnen een beperkte hoeveelheid tijd in veiligheid te brengen.

De vuurhaarden, verkeersongevallen, chemische rampen, gewapende overvallen, fabrieksongevallen, plotselinge hartaanvallen, reddingen van hoge gebouwen, op het water en van bruggen zijn enkele voorbeelden van de talrijke situaties die ter plaatse en, op onverwachte ogenblikken zullen plaatsvinden. Beantwoord de noodoproep, en neem het risico de helikopter aan de grond te zetten, of om de reddingswerker aan een kabel naar beneden te takelen het rampgebied in. Dit allen natuurlijk binnen de gestelde tijd. Met het voltooien van meerdere vluchten zal de opdracht nog uitdagender worden.

De speler heeft de mogelijkheid uit twee bekende Heli's te kiezen. De steden zijn hoogst gedetailleerd en bevatten de bekendste monumenten. De piloten, de reddingswerkers en de slachtoffers zijn volledig geanimeerd. De 2 vluchtmodes, gemakkelijk en realistisch geven een uitdaging op elk niveau.
748 Items

Specificaties

EAN
8712823040669

16 andere producten in dezelfde categorie: