Global Agenda - Windows

Global Agenda - Windows

Referentie:

€ 15,41
€ 13,87 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Vanuit het as van de Derde Grote Oorlog rees de Gemeenschapswelvaart. Deze onderdrukkende wereldpolitiek heeft als doel de gehele planeet te controleren. Een paar onafhankelijke facties proberen er het beste van te maken. Alleen de beste strijders, de elite, kan zich met geavanceerd wapentuig verzetten tegen de heerschappij.

Spelers van 'Global Agenda 2155' kunnen hun eigen personage samenstellen. De vooruitgang van een personage wordt volgens een RPG-systeem uitgebouwd. Wapens worden vrijgespeeld, en gevonden in het spelveld. Als speler krijg je de mogelijkheid om aan de gang te gaan met jetpacks, granaatwerpers, mijnen, kanonnen, holografische afleidingsmanoeuvres, robotten en vele andere apparaten.

In de wereld van 'Global Agenda' kunnen spelers samenwerken om missies uit te voeren of het in een speciale wedstrijdmodus op te nemen tegen andere gamers. De actie in 'Global Agenda' is snel, teamwork is belangrijk.

Wanneer je 'Global Agenda' koopt, kan je online knallen in diverse spelmodi. Sluit je vervolgens ook een abonnement af, dan gaat er een veel grotere spelwereld voor je open. Een internetverbinding is dan ook vereist om dit spel te spelen.
748 Items

Specificaties

EAN
8718144470512

16 andere producten in dezelfde categorie: