Racing Megapack (Dirt, Grid & Fuel) - Windows

Racing Megapack (Dirt, Grid & Fuel) - Windows

Referentie:

€ 69,99
€ 62,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Het 'Race Driver: GRID, DiRT & FUEL Mega Pack' bevat de classic editions van de race-toppers 'Colin McRae: DiRT' en 'Race Driver: GRID' en 'Fuel'. Deze race-actie wil je niet missen!

In 'Colin McRae: DiRT' behoort het oude concept van punt-naar-punt racen tot de verleden tijd. Sensationele gravel, modder en zand wegen over de gehele wereld zullen bereden worden in verschillende spectaculaire gamemodi, waaronder Hill Climb en Rally Cross evenementen. 'Colin McRae: DiRT' zit vol met een grote diversiteit aan auto's om de gamer op die manier te laten genieten van allerlei ervaringen.

'Race Driver: GRID' neemt je mee naar unieke racelocaties, verdeeld over drie continenten om te strijden in een verscheidenheid aan race-evenementen. Beladen met krachtige en supersnelle (nieuwe en klassieke) race-auto's, op circuits en in drift races – strijden spelers om prestigieuze officiële racetracks en de mogelijkheid om kampioenschappen te winnen.

'Fuel' is een racegame met een enorme open spelwereld. In een gebied van maarliefst 1400 vierkante kilometer mag je er met verschillende off-road voertuigen flink op los scheuren. In deze ultieme open-wereld racegame knal je met quads, motoren en rallywagens over verschillende uitgestrekte wegen. Je hoeft de weg natuurlijk niet te blijven volgen en kunt op elk moment een gebergte of bos in rijden voor een aantal spectaculaire en doodsverachtende stunts.

'Race Driver: GRID, DiRT & FUEL Mega Pack' biedt uren raceplezier voor de echte leunstoelcoureur!
748 Items

Specificaties

EAN
5024866343632

16 andere producten in dezelfde categorie: