Fallout Tactics - Windows

Fallout Tactics - Windows

Referentie:

€ 8,99
€ 8,09 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Ergens in het midden van de tweeëntwintigste eeuw heeft een nucleaire oorlog de wereld verwoest. Te midden van deze woestenij probeert de mensheid een nieuw bestaan op te bouwen, maar dat gaat niet zonder problemen. In Fallout Tactics ben je een soldaat van de Brotherhood of Steel met een eenheid onder je hoede. Het is de bedoeling om missies in opdracht van Generaal Barnecy uit te voeren. Maar wie is nog te vertrouwen nu de aarde is vernietigd?

In Fallout Tactics moet je betere wapens en kleding verzamelen. Verdien je karmapunten om relaties aan te gaan met verschillende facties en zijn ervaringspunten (XP) van belang om aan te geven hoe krachtig je nou precies bent. Sommige conflicten zijn op te lossen door ze uit de weg te gaan. Sluipen of diplomatie zijn mogelijkheden. Soms moet je echter je wapens te hand nemen en het probleem op die manier oplossen.

Fallout Tactics heeft voor het eerst in de serie een multiplayer modus waarin meerdere spelers het online tegen elkaar kunnen opnemen. De eenzame tocht over de verlaten zandvlaktes verloopt een stuk beter met medestrijders aan je zijde!

Stap in de vervallen futuristische wereld van Fallout Tactics!
748 Items

Specificaties

EAN
7350002939314

16 andere producten in dezelfde categorie: