Sherlock Holmes Trilogy - Windows

Sherlock Holmes Trilogy - Windows

Referentie:

€ 24,99
€ 22,49 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De verzamelbox 'Sherlock Holmes Trilogy' bevat drie games uit de populaire adventureserie van Sherlock Holmes. De beroemde speurneus heeft weer drie mooie avonturen voor je in petto; 'The Awakened', 'The Silver Earring', en 'The Mystery of the Mummy'.

Sherlock Holmes: The Awakened is volledig opnieuw gemaakt naar aanleiding van het succes een decennium geleden. In schoenen van Holmes en zijn assistent Watson zal je enkele mysterieuze verdwijningen moeten oplossen. Je moet de plaatsen van delict onderzoeken, mensen ondervragen en vooral ontzettend goed nadenken.

Het avontuur 'The Silver Earring' laat je zoeken naar een vermist object, terwijl je in 'The Mystery of the Mummy' reist naar het landhuis van Lord Montcalfe op verzoek van diens dochter. Elisabeth twijfelt aan de mysterieuze doodsoorzaak van haar vader die net terugkwam van een ontdekkingsreis door Egypte. Het is aan jou om dit mysterie op te lossen.

Speuren met Sherlock Holmes is nog nooit zo compleet geweest. Drie grootse avonturen met deze beroemde speurneus maken van jou ook een detective!
748 Items

Specificaties

EAN
8717278829227

16 andere producten in dezelfde categorie: